Kaartjes Rowwen Hèze gejat...

Vers van de telex, en omdat er vast mensen zijn die genegen zijn om via Hyves of Marktplaats kaartjes te kopen voor dit concert wilden we jullie dit toch even mededelen:

Bij een inbraak in Grubbenvorst zijn bij een voorverkoopadres van het openluchtconcert van Rowwen Heze op 5 juni aanstaande, een serie kaarten ontvreemd. De inbrekers komen echter van een koude kermis thuis, omdat de kaarten uit het systeem zijn gehaald zijn deze niets meer waard.


De organisatie van het concert heeft de kaarten uit het systeem gehaald, waardoor de betreffende kaarten geen toegang bieden tot het evenement. Personen die een entreeticket kopen of aangeboden krijgen buiten de bekende voorverkoopadressen om, lopen hierbij dus het risico geen toegang te krijgen tot het evenement. De betreffende kaarten zullen niet gerestitueerd worden.

Alleen kaarten die direct verkregen zijn via de bekende voorverkoopadressen zijn, bieden toegang tot het evenement. Bij twijfel over de herkomst van entreekaarten kan contact worden opgenomen met de organisatie via info@linq-events.nl onder vermelding van het kaartnummer. Indien de herkomst van de kaarten in twijfel wordt getrokken stelt de organisatie nadere informatie omtrend de (weder-)verkopende partij op prijs.

Reacties

RickT schreef op :
Volgens mij is het nog niet uitverkocht dus dan is het sowieso dom om niet via de officiële verkoopkanalen kaarten aan te schaffen.
Nakkie schreef op :
Wat een sukkels. Je weet toch goed dat in deze digitale wereld er bepaalde voorzorgsmaatregelen worden getroffen tegen dergelijke dingen.

Zoiats kun je alleen nog bij Ojc Niks flikken:p
Too weird to live, and too rare to die.
RickT schreef op :
áls wij ooit nog eens VVK doen
Nakkie schreef op :
Touché
Too weird to live, and too rare to die.