Jubileumfeest Café Metieske en Croes Moeke

Het jaar 2014 staat voor de Sevenumse Cafés Metieske en Croes Moeke in het teken van hun 5 jarig bestaan onder leiding van Paul Bertholet. Dit Jubileum wordt aanstaande donderdag en vrijdag gevierd met op Hemelvaartsdag vanaf 17.00 uur Metieske’s Tuinfeest achter de café aan de Markt in Sevenum.

Het begin van de avond staat in het teken van de OMG! DJ Battle. Drie finalisten, Cult Four (uit Oirlo), Gerald Le Funk (uit Boxmeer) en Niels Noir (uit Enschede) krijgen elk 45 minuten de tijd om te laten zien en horen wat ze in huis hebben. Zij worden deze avond beoordeeld door een jury. Die zal direct na afloop van de contest de winnaar van de openingsplek op de mainstage van OMG! Festival 2014 bekend maken.

Vanaf 21.00 uur knalt DJ Michael Blijleven - Slam FM on Tour het feest door tot middernacht en als afsluiter in de zaal de 90´s Till Now Afterparty met DJ JOSE, bekend van o.a. ´House of Justice´, en de Nachtburgemeesters.

Vrijdag 30 mei wordt het Jubileum gevierd bij Croes Moeke, aan de Raadhuisstraat in Sevenum met Live on Stage 100% puur poprock entertainment met de band Jeopardy. Knallers van o.a. Kensington, Muse, Kane en Kings of Leon, maar ook Miley Cirus en Avicii komen voorbij, om er maar enkele te noemen. Kortom dat wil en mag je niet missen!

Café Metieske
Markt 12, Sevenum
www.metieske.nl

Croes Moeke
Raadhuisstraat 26, Sevenum
www.croesmoeke.nl

Reacties