In de bosjes met...

Derde kerstdag, een fenomeen dat bij weinigen echt bekend is. Dit jaar valt deze dag op 27 december, a.s. zondag.
OJC Niks besluit derde kerstdag eens te gebruiken voor een warme activiteit.
Want, dames en heren: op derde kerstdag is de dag dat de knusheid van de kerst wordt vergezeld door goede muziek.


Yesterday's Men is de eerste band die de warm-aangeklede buhne zal betreden. Omdat we heden ten dage nog in de kerstsfeer zitten zal deze band, zich aanpassen aan dat gevoel.
Maar verwacht geen traditioneel, kitscherig feest van geluk en samenzijn. Met kerst vieren we van oorsprong immers de donkerste dagen van het jaar. Trek de behaaglijkste wollen kerstbomentrui aan die je kunt vinden en wentel je tijdens de verplichte vreetvakantie in een vertrouwde warme deken. Dan zal deze band jullie verblijden met muziek waar de bevroren botten ritmisch van kan gaan klapperen.
www.myspace.com/yesterdaysmen

De tweede band van de avond is zeker geen onbekende. Nadat ze menig huiskamer onveilig gemaakt hebben (de burgemeester heeft een aannemer moeten laten komen om de fundering te laten herstellen) met de ep presentatie, en ze in de finale hebben gestaan van de grote prijs van het Universum, vonden de mannen van Early Adopters het de hoogste tijd om weer eens een keertje in het vertrouwde nikspodium te spelen. Dit voor de mensen die de liedjes van de ep nog niet hebben gehoord, voor de mensen die de ep willen kopen, en voor de mensen die zich afvragen wat de jongens te zoeken hadden in de grote prijs van het heelal (te amsterdam).
http://www.myspace.com/earlyadopters1

Aansluitend worden de mensen verblijd met dansbare leuke liedjes die de dj's aan elkaar rijgen. Hoogst dansbaar en vuil, tussen de bomen, met bier en gezellige aantrekkelijke mensen!
Kom allen, de schade bedraagd slechts 3 euro!

[media=dxhn1mcfqs]

Reacties

Tumke schreef op :
leuk leuk
Nakkie schreef op :
leuk leuk leuk
Too weird to live, and too rare to die.
RickT schreef op :
super leuk
Tumke schreef op :
ik moet er nog wel even de kracht voor vinden hoor.