IJsbaan Horst zoekt vrijwilligers

Als alles mee zit kan iedereen vanaf zaterdag 15 december tot en met zondag 6 januari, genieten van de traditionele ijsbaan op het Wilhelminaplein in Horst. Om de ijsbaan al die tijd te laten draaien, is de stichting nu op zoek naar heel veel vrijwilligers.
IJsmeesters, nachtwachten, horecamedewerkers en anderen.

Stichting IJsbaan Horst zoekt ijsmeesters die de ijsbaan onderhouden en reparaties uitvoeren. Er worden kassamedewerkers, medewerkers schaatsverhuur en horecamedewerkers gezocht die bezoekers tijdens de opening van de ijsbaan van dienst zijn. Verder zoekt ijsbaan Horst nachtwachten die de ijsbaan buiten openingstijden bewaken en mensen die hand- en spandiensten willen verrichten op en rond de ijsbaan.


Samen met een groep opgeven kan ook
Je kunt jezelf afzonderlijk of samen met buren, vrienden of bekenden opgeven. Het spreekt voor zich dat we vrijwilligers alleen indelen op die momenten die het hen uitkomt. Wie zich als groep opgeeft, wordt zoveel mogelijk tegelijkertijd in het werkrooster ingedeeld.
Geen vergoeding, wel gratis schaatsen voor het hele gezin
In de huidige opzet van de ijsbaan is er geen ruimte voor een vergoeding voor vrijwilligers of verenigingen. Je geniet tijdens je werk wél van een bijzondere winterse en sfeervolle tijd in hartje Horst. Vrijwilligers en hun gezinsleden krijgen óók de hele ijsperiode gratis toegang tot de ijsbaan. Alle vrijwilligers worden bovendien uitgenodigd voor een groot vrijwilligersfeest na afloop van de ijsbaanperiode.
Geef je op of vraag om meer informatie
Heb je interesse om als vrijwilliger mee te werken aan IJsbaan Horst, neem dan contact op met Christa Kunzeler van de werkgroep Personeel & Planning via ijsbaanhorst@gmail.com of kijk voor meer informatie op www.ijsbaanhorst.nl.

Reacties