IJsbaan Horst zoekt vrijwilligers!

Met nog een krappe week te gaan naar de officiële opening is de Stichting IJsbaan Horst nog steeds op zoek naar vrijwilligers die de baan helpen onderhouden, bij de kassa of schaatsuitgifte willen staan of in de horeca een handje willen helpen.

De vrijwilligers worden even als vorig jaar gezocht onder leden van Horster verenigingen die een centje voor hun club willen bijverdienen. Per gewerkt uur wordt 5,- overgemaakt naar de penningmeester van hun club. ('s nachts en op feestdagen meer)


De vrijwilligers helpen bij het onderhoud en schoonhouden van de baan, aan de balie van de kassa en schaatsuitgifte en in het horeca gedeelte van de tent. Het is gezellig werk dat eenvoudig en niet zwaar is. Voor de inwendige mens wordt natuurlijk ook gezorgd.

Op dit moment zijn er reeds 1400 van de totaal 2300 uur ingevuld. Aan verenigingen geen gebrek, maar de tijd die gaat zitten tussen het eerste contact, intern overleg, een telefoon- of mail ronde naar leden en daarna het antwoord naar de Stichting is langzaamaan te krap geworden. Dat is de reden dat de stichting via deze weg vrijwilligers zoekt.

Op de link http://ijsbaanhorst.nl/upload/vrijwilligers.pdf staat een korte omschrijving van waarin de taakomschrijvingen en vergoedingen nog eens duidelijk zijn uitgelegd. Hierin staan ook verwijzingen naar de verschillende roosters.

Iedereen die graag zijn of haar steentje wil bijdragen is van harte uitgenodigd zich op te geven via info@ijsbaanhorst.nl. Geef aan wanneer je wilt werken, voor welke vereniging en je adres gegevens. De roosters worden dan zo snel mogelijk bijgewerkt (2 maal daags) zodat er steeds een actueel rooster op de site staat. Dit natuurlijk om te voorkomen dat er zich te veel mensen voor dezelfde dienst aanmelden

Als je wel graag wilt komen werken, maar geen lid bent van een vereniging of het geld terug wil laten vloeien in de kas van de Stichting IJsbaan Horst ben je natuurlijk ook welkom. Wij zullen de dienst dan vergoeden door enige gratis entree kaarten (incl. schaatshuur) beschikbaar te stellen.

Reacties