Iedereen in z'n sas met Irish brass!

Op zaterdagavond 20 november is het Gasthoes te Horst het decor voor een uniek project.
Onder de noemer “IRISH BRASS” staan Muziekvereniging St. Hubertus uit Hegelsom en feestband Oenoemoeloeke 5 uit Horst namelijk garant voor een sfeervol avondje uit voor alle leeftijden.De laatste voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Klassiekers als Riverdance, Wild Rover, Dirty old town en Whiskey in the Jar krijgen hun finishing touch, maar ook het eigen repertoire van de Oenoemoeloeke 5 krijgt een verrassend ‘fanfare-sausje’. Daarnaast is er ook plaats voor prachtige zwijmelnummers en nummers met een hoog dansgehalte.

“Het grandioze succes met Chantilly Lace vorig jaar smaakte naar meer” vertelt Noël Knops, voorzitter van het organiserend comité. “We hebben daarom de stoute schoenen maar weer aangetrokken en hebben in de mannen van de Oenoemoeloeke 5 een perfecte ‘partner’ gevonden. Er waren reeds diverse contacten tussen bandleden en fanfaremuzikanten, dus dat was een voor de hand liggende keuze”.

Het programma biedt veel diversiteit. Naast de muziekvereniging en de Oenoemoeloeke 5 kan het publiek ook genieten van de vocale kwaliteiten van Maaike Kamps en zal DJ Willem Jakobs tussen de live optredens door voor lekkere muziek zorgen.

’t Gasthoes opent haar deuren op zaterdag 20 november om 20.30 uur en een half uurtje later gaat het mooie programma daadwerkelijk van start. Meer informatie over de avond zelf en de kaartverkoop is te vinden op de speciale website: www.irishbrass.nl

Reacties

Sn00f schreef op :
Haha leuk concept ;)