House Of Canix

Zaterdag 7 december 2013:
House Of Canix
Met: Sam O Neall, Rene Kuppens, Kid De Luca & Pet Detectives

Het najaarspogramma is uitgebreid met een nieuw groot feest, genaamd House Of Canix. Op zaterdag 7 december zal de eerste editie van dit event plaatsvinden en zullen er vanaf 20.00 uur EDM beats uit de speakers knallen. Met trots presenteren wij een line-up waar menig (groot) House feest jaloers op zou zijn. De volgende artiesten zullen deze avond draaien: Sam O Neall, Rene Kuppens, Kid De Luca en Pet Detectives.

Met Sam O Neall heeft OJC Canix een internationale top DJ binnengehaald. Deze man showt zijn DJ skills op grote festivals en feesten in binnen –en buiteland en het duurde niet lang voordat SAM O NEALL zijn naam gevestigd had binnen de House wereld. SAM O NEALL heeft de gave om precies te weten wat het publiek wil horen en in combinatie met zijn enthousiaste maakt dit Sam uniek. Zijn producties worden herkend door zijn harde sound en massive breakdowns. DJ’s al Afrojack, Tiësto en Hardwell draaien zijn platen. Ook maakte Sam O Neall officiële remixes voor Laidback Luke, Arno Cost & Norman Doray. Momenteel heeft Sam O Neall een track met Dirtcaps (Bring the Noise) en deze track wordt ook opgepikt door alle grote internationale top DJ’s. Conclusie: Sam O Neall is op weg naar de top en is een perfect afsluiter voor House Of Canix.

Rene Kuppens lanceerde zijn carrière als producer in 2009 met zijn top debuut track ‘Star Drumz’. Deze track kreeg meteen support van Tiësto, Justice, Cassius, Laidback Luke en veel andere top DJ’s. Zijn energieke progressive House beats gecombineerd met een snufje electro is zeer geliefd bij het publiek. Rene Kuppens heeft platen gereleased op o.a. Spinning Records, Dimmak, Ministry of Sound en maakte officiele remixes voor Don Diablo, Sharam en vele anderen. 2012 kon niet beter beginnen voor Rene Kuppens. Zijn samenwerking met Dyro leverde een mega hit op. De track ‘Raid’ werd gereleased op Hardwell’s label Revealed Recordings en werd gedraaid door Hardwell tijdens zijn optreden op Ultra Music Festival in Miami.

Kid De Luca uit horst is al 12 jaar volop bezig in de muziek en de laatste jaren heeft hij zich helemaal gericht op housemuziek. Kid De Luca stortte zich de laatste jaren op de dance scene als producer en DJ. Buiten zijn eigen producties, werkt hij ook veel achter de schermen voor Dennis van der Geest, Carita Lanina, Ron van den Beuken en vele anderen. Maar ook buiten de house scene is hij geen onbekende onder de producers. Zijn mashup’s worden regelmatig gedraaid door radioprogramma 538 en Kid De Luca stond de aflopen zomer op vele binnen -en buitenlandse festivals.

De Pet Detectives zijn twee jonge gasten uit de OJC Canix stal. Door hun passie voor house muziek zijn de jongens gaan experimenteren met het DJ gebeuren. Het produceren van muziek zit in de opstartfase en heeft momenteel al twee tracks opgeleverd. De Pet Detectives zijn perfect om het House Of Canix publiek om te warmen met de grootste hits van het moment.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
OJC Canix Lottum
Cafetaria 't Pumpke Lottum
IJssalon Passi Horst

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree voorverkoop: € 5,-

Reacties