Hoedebal, Carnaval zonder Carnavalsmuziek

Zondag is het weer tijd voor het Hoedebal, het jaarlijkste carnavals festijn van OJC Canix! De dag voordat het Gekke Maondaag is, zal dit grote festijn nog een keer losbarsten. Hoedebal staat ook voor een alternatief carnaval: de carnavals muziek is er niet, maar feestmuziek wel natuurlijk! Foute hits uit vervlogen tijden zullen worden aangevuld met een moderne knaller die momenteel in de top 40 staat. Van een polonaise (uiteraard) tot vogeltjesdans tot tango tot een moshpit, alles is mogelijk!

Natuurlijk heet het feest niet voor niets Hoedebal: het hoofddeksel is verplicht, bovendien kun je ook nog fantastische prijzen winnen voor de meest originele hoed. Zoals elk jaar zal ook dit jaar de pe(g)chvogel uitgereikt worden, komt de raad van 11, de jeugdraad van 11, de dansgarde en uiteraard muziek!

De live muziek komt dit jaar van de Meijel Allstar Motherfuckers! In het verleden speelde ze in Canix al te gekke shows op Hoedebal en Weistock! De Meijel Allstar Motherfuckers spelen party rock: van AC/DC tot Beasty Boys.

Reacties