Hoe fit is Horst aan de Maas?

Nationaal opgezet fitheidonderzoek in maart nu ook bij Wellness Centre Anco

Waarom het nationaal onderzoek

Het nationale samenwerkingsverband van fitnessclubs ControlFit is bezig met een groot opgezet Fitheidsonderzoek. Tijdens een periode van 1 maand moet bevestigd worden dat regelmatig trainen leidt tot significante verbeteringen van gezondheid en welzijn. Het onderzoek wordt in gecertificeerde gezondheidsinstituten en fitnessclubs uitgevoerd. Voor de gemeente Horst aan de Maas wordt het onderzoek uitgevoerd bij Wellness Centre Anco.

Wanneer?

Gedurende de maand maart 2010 kunnen alle inwoners van Horst aan de Maas en nabije omgeving zich voor het unieke project ‘Hoe fit is Horst aan de Maas?’ aanmelden. In maart worden alle begintesten afgenomen waarna aansluitend de geteste mensen 1 maand kunnen sporten in maart en/of april.


Effecten

De doelstelling is de inwoners aan te zetten tot een gezondere, meer actieve levensstijl en hen ‘aan den lijve’ te laten ondervinden wat regelmatig bewegen met een mens doet. Regelmatige beweging helpt uw gewicht te verlagen of te behouden en versterkt het hart- en vaatstelsel. Alcohol en roken zijn uiteraard niet raadzaam. Stress jaagt de bloeddruk de hoogte in, dat kent iedereen. Ontspanningstechnieken zoals autogene training of progressieve spierontspanning kunnen helpen om met stress beter om te gaan. Ook kracht- en conditietraining hebben aantoonbaar een ontspannend effect!

Voorwaarden

De deelnameprijs bedraagt slechts 5 euro voor de begintest en optioneel voor 39 euro heeft u onbeperkte toegang tot de fitnessruimtes gedurende één maand met hierin tevens inbegrepen de eindtest. Er wordt aan de deelnemers gevraagd dat zij minstens tweemaal per week komen trainen.

Hoe fit bent u ? Wat is het resultaat van regelmatige beweging op jouw conditie, gewicht, bmi... Informeer voor meer info over dit fitheidsproject bij Wellness Centre Anco te Horst, Venrayseweg 114, telefonisch bereikbaar op 077-3983553, of kijk op www.wellnessanco.nl

Reacties

adyta schreef op :
Nie zo heul fit. :)
Snoei schreef op :
Quote: adytaNie zo heul fit. :)
of helemaal niet?
Joeri schreef op :
Fit en zat!
ThijsPee schreef op :
Quote: JoeriFit en zat!
Fit zat!
Als de haan niet kraait voor het avondrood, gaat het regenen of de haan is dood
Nakkie schreef op :
House
Too weird to live, and too rare to die.
Lennart schreef op :
roadhouse

volgens mij wel irritant voor andere mensen dit trouwens
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Nakkie schreef op :
Ik denk trouwens dat ik niet al te fit ben.
Toch maar weer eens op de Wii bij de Niks spelen :D
Too weird to live, and too rare to die.
Sn00f schreef op :
Fit but you know it! :)