Het programma van de MegaSylvesterParty in Horst

Het duurt nog even tot we weer mogen genieten van een spetterende jaarwisseling, maar het programma van de MegaSylvesterParty 2011-2012, georganiseerd door leden van Horeca Horst, is (nagenoeg) rond!

Evenals vorig jaar slaan De Lange Horst, Blok10, Café ’t Centrum en Kwalitaria ’t Hukske de handen ineens om jullie een onvergetelijke jaarwisseling te verzorgen! Verschillende locaties, een overdaad aan entertainment, live-muziek, lekker eten, een prachtige lasershow, meerdere topdeejays: wat wil je nog meer deze avond?!


Even een reisje langs de locaties. De Lange Horst heeft weer de toprockpopcoverband "Random" in de arm genomen. Alle informatie over deze band staat op hun website: http://www.random-band.nl/. Deze band stond vorig jaar eveneens op het programma, en heeft ruimschoots bewezen de verantwoordelijkheid aan te kunnen! Verder verzorgen verschillende dj's de muziek. Maar dit is nog niet alles: ook zal een fenomenale lasershow de kers op de taart zijn!

Bij Blok10 speelt popcoversensatie Crystal Dream de sterren van de hemel. Alle informatie over deze band staat op de volgende site: http://www.crystaldream.nl/. Ook bij Blok10 zullen verschillende dj's de muzikale noot verder verzorgen!

Ook Café ´t Centrum maakt gebruik van steengoede live-muziek. Deze zaak is echter nog in onderhandeling met verschillende bands, dus wordt het zéér binnenkort bekend welke band er zal spelen bij Café 't Centrum.

Heb je deze avond honger?! Geen probleem! Bij het ticket zijn één friet en één snack inbegrepen, af te halen bij Kwalitaria 't Hukske.

Om 0.00uur verzorgen de deelnemende horecagelegenheden nog het fantastische vuurwerk op het Wilhelminaplein.

Ofwel: alle reden om ook dit jaar weer aanwezig te zijn bij de MegaSylvesterParty in Horst! En let op: kaarten gaan hard, terwijl het aanbod kleiner is dan vorig jaar, wegens het wegvallen van Soestdijk.
Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Tickets zijn verkrijgbaar bij de deelnemende horecagelegenheden en online via de website www.delangehorst.nl .

Reacties