Het is gelukt; IJsbaan ook dit jaar in Horst Centrum!

Extra steun Gemeente Horst aan de Maas.

Met een duwtje in de rug van de gemeente Horst aan de Maas vindt het bestuur van de stichting IJsbaan Horst het verantwoord om ook dit jaar weer een kunstijsbaan te exploiteren in het Centrum van Horst. De gemeentelijke steun houdt echter ook nadrukkelijk in dat er nog bijdragen nodig zijn uit de samenleving van Horst aan de Maas. Het stichtingsbestuur heeft er alle vertrouwen in dat er voldoende draagvlak zal zijn onder de ondernemers en burgers en dat er de komende weken het nog noodzakelijke geldbedrag, binnen kan worden gehaald.
Goed nieuws dus voor de schaatsliefhebbers en de bezoekers van Horst Centrum.


Voorverkoop Strippenkaarten IJsbaan.
Vanaf aanstaande donderdag zijn er al speciale entreekaarten te koop voor de ijsbaan. Voor het eerst zijn er strippenkaarten te koop. Die geven recht op 10 x toegang tot de schaatsbaan. Deze kaarten zijn niet persoonsgebonden en worden afgestempeld bij binnenkomst. Verder zijn er dit jaar ook VIP-kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. Zo’n VIP-kaartje geeft recht op toegang tot de ijsbaan inclusief de huurschaatsen, je krijgt een warme chocomel met slagroom (of een ander drankje) en een heerlijke donut of andere snack. Een leuk cadeau dus voor het aankomende Sinterklaasfeest. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij VXMunckhof reisbureau, BRUNA, Blok 10 en Liesbeth’s Grand Café. De strippenkaarten kosten 35 euro, de vipkaarten kosten 8 euro en worden verkocht met een mooi envelopje.

Sponsoren.
Er is dit jaar extra aandacht voor de zichtbaarheid van de donateurs van de ijsbaan. Met de komst van een extra groot LEDscherm, van 6 bij 3 meter, bij de ijsbaan zal iedere sponsor goed in beeld komen bij het schaatsend en winkelend publiek. Wellicht nog een goed reden om toch nog uw steun te geven aan dit evenement.

Reacties