Help Rob aan de vrouw

We kregen vandaag een opmerkelijk verzoek die we met jullie mochten, nee -moesten- delen. BNN gaat in de naam der liefde Nederland door crossen. Binnenkort vertrekt Nicolette met een bus vrijgezelle vrouwen langs dorpen in Nederland. Een van die dorpen is... Horst aan de Maas! En laat in onze gemeente nu een vrijgezelle man wonen die hard op zoek is naar de liefde van zijn leven. Maar voordat Rob daadwerkelijk aan het programma deel gaat nemen heeft hij wel de nodige support nodig. Help Rob dus aan de vrouw en support de actie op Facebook.


We quoten zijn vrienden:

Onze Robje is al veel te lang vrijgezel.. Dus kwamen wij op het idee om hem op te geven aan het programma: Stop in the name of love..
Na ongeveer 2 uur met bloed, zweet en tranen een motivatie brief te hebben geschreven werd hij een dag later al terug gebeld met de vraag of hij mee wilde doen. Dit alles overviel ons Robje en hij besloot er over na te denken.
Zijn antwoord naar ons: Nee..

Ons voorstel naar hem: 2000 likes en dan doe je mee..
Robje zijn antwoord: DEAL!!!

Daarom willen wij jullie dames en heren vragen om deze pagina te DELEN en te LIKE!!!
En vooruit, wij zijn de vervelendste niet, dus bij deze. Op het moment van schrijven heeft de pagina na één dag al ruim 500 likes.

Reacties