Heideroosjes neemt pauze!

Heideroosjes neemt het jaar 2010 pauze. Na onze jubileumtour, die nog duurt tot 19 december, gaan we één jaar sabbatical. De nieuwe theatertour, die in februari 2010 zou beginnen, verschuift een jaar. Ook de release van de reeds opgenomen theater-DVD schuift naar 2011.

De reden van dit besluit? We hebben twintig jaar onafgebroken doorgewerkt, nooit rust genomen en zijn altijd iedere uitdaging aangegaan. Wij benaderen deze band zoals een topsporter zijn sport. We doen alles 200%. Ons leven staat altijd in het teken van de band. Heideroosjes regelen daarbij bijna alle zaken zelf. We vinden het geweldig om van onze muziek te mogen leven en de hele wereld rond te touren. Maar sinds enige tijd brandt het lampje van de benzinemeter. Er moet hoognodig getankt worden. We hebben nog allerlei plannen met de Heideroosjes, we zijn niet van plan om te gaan stoppen! Maar daarvoor hebben we energie nodig. Daarom tanken we in het jaar 2010 bij. Zodat we daarna weer op volle kracht verder kunnen gaan.


Uiteraard vinden we het vervelend dat we de theatertour moeten verschuiven. Er zijn al veel kaartjes verkocht. Maar in de theaterwereld worden tournees anderhalf jaar van tevoren al vastgelegd. Achteraf gezien hebben we de drukke agenda van dit jubileumjaar onderschat. De overvolle agenda heeft meer energie gevraagd dan verwacht. Daarom hebben we nu behoefte aan rust. Zodat we in 2011 weer fit aan de start verschijnen.

De theaterboeker is momenteel bezig om de theatertour te verschuiven naar het eerste halfjaar van 2011. Dan verschijnt ook de theater-DVD. De nieuwe theaterdata worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt via de theaters en hier op de website.

Tot slot: ook al is Heideroosjes in 2010 niet live te zien, je hoeft je niet te vervelen. In het backstage-gedeelte van deze site vind je vanaf januari tweewekelijks nooit vertoonde filmpjes uit de oude doos. Verder houden we je via deze site op de hoogte van het wel en wee van de bandleden.

Hopelijk mogen we je nog begroeten tijdens de laatste paar shows van de tournee die nu loopt. Zie de tourlijst voor data en plaatsen. Kom vooral naar de twee laatste shows van de tour!! (vrijdag 18 DEC in Antwerpen of zaterdag 19 DEC in Venlo).


Bedankt voor je begrip en je support. See you in the pit!!


Marco, Fred, Frank, Igor

(Bron: Heideroosjes.nl)

Reacties

RickT schreef op :
fijne vakantie!
collisiontammi schreef op :
en kom dan ma is met een neje plaat ipv weer theater tour :-)
Tonight at your house, it is not plouse
Nakkie schreef op :
Misschien kunnen we tijdens hun pauze de twee overgebleven leden voor de camera krijgen:P
Too weird to live, and too rare to die.
johan schreef op :
ze hebbe onlangs toch une neje plaat gemakt, dat "doe maar alsof je neus bloed" ofzoiets.

helaas wel une behuurlukke matige plaat, die motte mier ient Engels maake
Judith schreef op :
ah jammer, heb kaartjes om ze in Horst te zien bij Kukeleku
Esther schreef op :
Quote: Judithah jammer, heb kaartjes om ze in Horst te zien bij Kukeleku
ik ook....