Hegelsomse Kermis 2010

Het weer wordt warm en de flessen staan koud! Tijd voor Hegelsomse kermis. Behalve de keur aan artiesten staan er ook nog een aantal balvirtuozen klaar. Het Nederlands elftal zal in de tent namelijk te volgen zijn op een groot scherm. Naast de zondag kan dus ook op de maandag- of dinsdagnamiddag kermis gevierd worden. Het grote voordeel is dat ongeacht de uitslag de hele avond gefeest gaat worden. Wat heet het wordt vier dagen aan een stuk feest achter de kerk in Hegelsom. Het ideale begin van de zomer.


Ode aan de kermis
Een tent en bezoekers smelten samen tot een hoorn des overvloeds van vermaak. Begeleidt door welluidende klanken wordt genoten van de warme sfeer. De flessenopener is de sleutel waarmee de gangmaker ontketend wordt. Het tentzeil beschermt haar kroost, onweer en wind op gepaste afstand houdend terwijl zij zorgvuldig ieder vleugje vreugde binnen houdt.
Door de menigte beweegt zich het begrip feest als ware het de heilige geest op Pinksteren.
Tijd bestaat enkel wanneer het tijd is voor een nieuwe fles.
De Hegelsomse Kermistent is dagelijks geopend vanaf 20.00u en op zondag zelfs al om 16.00u. De entree bedraagt alle dagen €6,- met uitzondering van dinsdag. Deze avond is geheel gratis te bezoeken.

Reacties

Lenny schreef op :
knappen!
Lenny schreef op :
knallen!
Jeek schreef op :
Da wiet ik wal zeker!
Rob schreef op :
Jazeker!