Grote schoonmaak kasteelruine en omgeving door Alcatrazz crew

Sinds 2007 is de kasteelruïne in horst onlosmakelijk verbonden met het Alcatrazz Festival. Ieder jaar trekken duizenden danceliefhebbers in Juni naar kasteelpark Ter Horst en de ruïne die het decor vormt voor dit evenement. Naast de muziek is deze locatie van het Alcatrazz Festival erg belangrijk voor het evenement. De prachtige, groene omgeving en de kasteelruïne geven het festival een unieke uitstraling.

De organisatie vindt het daarom ook erg belangrijk dat de omgeving schoon en groen blijft. Om daar een steentje aan bij te dragen gaat LinQ Events samen met een 30-tal vrijwilligers uit de eigen achterban de gehele omgeving een flinke voorjaarsschoonmaak geven. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 6 April 2013.

Voor ons is dit de beste manier om een blijk van waardering naar alle partijen te geven die het mogelijk maken dat wij de kans krijgen om in deze prachtige omgeving een uniek festival te organiseren. Via deze weg dan ook een groot woord van dank aan Wim Versleijen van de gemeente Horst a/d Maas, Frank Cuijpers van de Kasteelboerderij en Stichting behoud cultureel Erfgoed. In het bijzonder een woord van dank aan “Chrit vaan de Gortmeule” voor zijn tomeloze geduld, gezellige praatjes en bovenal de jonge geest om een festival als Alcatrazz de kans te geven op deze locatie.

Reacties