Gelukkig 2012

Hoppa, jaar is alweer om! Iedereen alle vingers nog? Weer genoeg Abba gehoord voor een heel jaar?

Namens het hele "team" van Dreksbak wensen we je uiteraard ook het allerbeste toe voor 2012!!!

Wat 2012 voor Dreksbak gaat brengen: sowieso gaan we een compleet nieuw design lanceren en gaat de site nog veel meer "social" worden. Daarnaast blijven we samenwerken met organisaties, en hopen we vaker Dreksbak Live en onze Dreksbak "Chatwall" te mogen gebruiken. Daarnaast hebben we de afgelopen maand 3 nieuwe fotografen mogen verwelkomen, dus ook qua foto's hopen we weer veel meer te kunnen laten zien.

En, heb jij nog dingen die je graag in 2012 van ons ziet?

Reacties

Lennart schreef op :
jaaa gelukkig nieuwjaar iedereen
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
RoyBouten schreef op :
Naast een gezond 2012 wens ik jullie het slagen van alle bovenstaande doelen toe!
Roy1984 schreef op :
Die filmpkes die gemaakt werde in het ''Horsterse uitgaansleven'' enzo waren altied wal erg tof. Als ik het goed begrijp wordt hier dus al als het even kan weer wat mee gedaan vanaf het aankomende jaar. Kan misschien ook een wat andere vorm aannemen.

Intervieuws met horstenaren die in het nieuws zijn of die simpelweg iets (leuks) te zeggen hebben over allerlei zaken die spelen. Hoeft niet eens erg vaak en frequent. Kan vanalles bij bedacht worden, van hilariteit tot serieuze onderwerpen. Denk dat de site nog meer bekijks zal trekken als hier wat meer van te zien zal zijn.

Verder een gezond 2012 gewenst en dat de beste momenten van 2011 de slechtste momenten uit 2012 mogen zijn.!
Roy1984 schreef op :
Die filmpkes die gemaakt werde in het ''Horsterse uitgaansleven'' enzo waren altied wal erg tof. Als ik het goed begrijp wordt hier dus al als het even kan weer wat mee gedaan vanaf het aankomende jaar. Kan misschien ook een wat andere vorm aannemen. Intervieuws met horstenaren die in het nieuws zijn of die simpelweg iets (leuks) te zeggen hebben over allerlei zaken die spelen. Hoeft niet eens erg vaak en frequent. Kan vanalles bij bedacht worden, van hilariteit tot serieuze onderwerpen. Denk dat de site nog meer bekijks zal trekken als hier wat meer van te zien zal zijn.

Verder een gezond 2012 gewenst en dat de beste momenten van 2011 de slechtste momenten uit 2012 mogen zijn.!
Roy1984 schreef op :
Hehe, een soort van ''Banana split'' Horst liekt meej trouwens wal lachen.