Gelukkig 2009!

Op de eerste plaats uiteraard de allerbeste wensen voor 2009 van het hele Dreksbak.nl team. Dat het weer net zo'n gezellig jaar mag worden als 2008, dat er weer net zoveel bier (en andere drank) gedronken mag worden!

Wij waren gisteren bij De Lange, en daar hebben we uiteraard ook nog wat fotootjes gemaakt en aansluitend zijn we ook nog naar de Niks geweest om foto's te maken. (En waar het overigens ook weer erg gezellig was).

Heb jij nog ergens foto's gemaakt (en die kans zit er dik in, we hebben gisteren veel fototoestellen gezien), dan nodigen we je van harte uit de foto's hier op Dreksbak.nl te uploaden: dan weet je zeker dat heel uitgaand Horst aan de Maas ze ziet!Update: en het jaar begint al meteen goed: zojuist heeft ons 500ste lid zich geregistreerd. Welkom Simone! Morgen een post met wat meer cijfertjes...


[media=y5rzjg0f13]

[media=5yq3khgmfc]

Reacties

RickT schreef op :
Jullie ook de beste wensen en dat Dreksbak in 2009 groter en groter mag worden. Zodra ik mijn camera weer in mijn bezit heb zal ik eens wat leuke foto's uploaden :)
Sjors schreef op :
Van mij ook de beste wensen aan iedereen! En vanuit dreksbak wil ik nogmaals iedereen bedanken dat jullie zo tof mee doen op deze site :)
Nakkie schreef op :
2009 begon maar kut, doodziek.

Jullie veel succes met de site!
Too weird to live, and too rare to die.