Geen Burger King in Horst

Zojuist gespot in de Echo:
Er komt geen Burger King in Horst!

Meneer de Whopper Koning wil wel graag naar Horst komen, maar de ambtenaren kunnen geen plaats vinden voor de Burger King.

Wij van Dreksbak zijn uiteraard bereid mee te denken, en we hebben wat locaties bedacht...

* Jansse Pop. Eerst duchtig zoepe beej 't Blok, de Lange of Liesbeth, en dan nog even een lekker burgertje. Mooi langs Amigo, zodat je ook een beetje gevarieerd kunt eten.
* Horst Beach... Dan zie je de grote M. Eh, excuus... Burger King al als je vanaf de A73 komt rijden, plus, na een vermoeiende dag luieren op het strand kun je dan eens fatsoenlijk eten.
* Beej Clabbers. Ja, oké.. Niet helemaal ideaal... is nog best een stuk fietsen, maar daar ligt ie dan mooi. Toch?
* Midden op het Engelerveld, of hoe die nieuwe wijken daar allemaal heten. De mensen die daar wonen moeten al best ver fietsen naar Johnnies of 't Träpke, dus ideaal.
* Naast Het Groene Woud. Ja, er stond in de Echo dattie weer open ging, maar daar krijg je altijd maar heel weinig eten voor héél veel geld. Is wel handig als ja van tevoren, of erna nog even iets stevigs kunt eten dan bij de BK.

Óóooffff... de gemeente is al iets anders van plan.
* Misschien hebben ze al afgesproken dat Ronald McDonald (broer van Amy) al burgertjes komt flippen in Horst? Sterker nog: Liesbeth wordt omgebouwd tot McDrek, en de kiosk wordt de nieuwe macdrive.
* Ze hebben al een verregaande donut-deal gesloten met Bakker Bart? Die komt te zitten waar de chinees zat, zodat de ambtenaren niet te ver hoeven te lopen?
* Passie wordt vijandig overgenomen door Theo Clevers, en er komt een Clevers MegaStore®™ in de panden tegenover de kerk op het Lambertusplein.
* En tenslotte komt er ook nog een Subway (Italian BMT zonder tomaat met honingmosterdsaus alsjeblieft) tegenover het Dendron in het BOC gebouw.

Zo... mijn fles fanta is weer leeg.

Reacties

RickT schreef op :
"* Ze hebben al een verregaande donut-deal gesloten met Bakker Bart? Die komt te zitten waar de chinees zat, zodat de ambtenaren niet te ver hoeven te lopen?"

Komt er echt een bakkerij bart? Zou opzich wel mooi zijn al zweer ik bij bufkes.
Subway zou helemaaaal mooi zijn, idd de Italian BMT!
Gradje schreef op :
Ah... die ene regel geloof je... Hoe naïef :P
I'm on a horse.
RickT schreef op :
Balen ;)
Gradje schreef op :
Nou ja... ze hebben een paar weken geleden een Bakker Bart geopend in Boxmeer. En dat is qua centrum kleiner dan Horst (voor mijn gevoel dan)...

Er is dus hoop :)
I'm on a horse.
Ron schreef op :
1 foot long, meatball sub on Italian Herbs and cheese bread, with all the salads except olives, with sweet chili and honey musterd sauce...take-away please!

Heerlijk Subway, ik ben dr 4 maanden in Australië mee opgestaan als ontbijt, lunch en diner! Die mag van mij in Hôrs wel komen!