GAELLUS IN ROCK in OJC Gaellus

Het 3e weekend van maart is het weer tijd voor Gaellus in Rock. Een onofficiële viering van het bestaan van O.J.C. Gaellus sinds 1991. Ook dit jaar is Gaellus weer 3 dagen geopend met een leuke combinatie van live muziek en interactie!


Vrijdag 26 maart
Vrijdag 26 maart trappen we af met Road to Gaellus Open Air. Sinds enkele jaren organiseert O.J.C. Gaellus het Gaellus Open Air festival. Omdat we ook beginnende bands de kans willen geven zich hier te presenteren aan een groter publiek, organiseren we deze bandwedstrijd. Deze avond zullen de volgende acts strijden om een felbegeerd plekje op Gaellus Open Air 2010:
Two Days Left (http://www.myspace.com/bandtwodaysleft)
Model 101 (http://www.myspace.com/model101)
The Resistance Plot (http://www.myspace.com/theresistanceplot)
Park Bench People (http://parkbenchpeople.hyves.nl/)

Zaterdag 27 maart
Deze avond is O.J.C. Gaellus het strijdtoneel voor een aantal zeer toffe en harde bands. Voormalig headliner Dodning uit Denemarken is door persoonlijke omstandigheden helaas verhinderd maar we hebben een waardige vervanger gevonden in de vorm van Human Demise.
Als eerste deze avond zal vanuit Roosendaal de band OTIS aantreden. OTIS bestaat uit 5 jongens die in bands als Stockholm Syndrome en Against Time hebben gespeeld. Tot dusver tourden ze door Holland, België, Frankrijk en Spanje samen met bands zoals Coalesce, Nomeansno, Torche, NRI, Rise and Fall Jello Biafra, Coliseum, Restless Youth, Born from Pain en Baroness.
Hierna staat Greyline op de planken. Zware riffs, adembenemende melodieën en dit alles in pakkende nummers. Greyline neemt je mee naar andere dimensies van "rock music". In 2008 heeft Greyline zowel op het Eurosonic festival, Waldrock en Freeze gestaan. Greyline kan vergeleken worden met bands als Baroness, Poison The Well and Neurosis. Vette shit dus!
Als laatste zal Human Demise een set komen spelen. De sound van deze band wordt vergeleken met bands als Ringworm en Integrity. Human Demise is een naam om in de gaten te houden en op hun nieuwe MCD "Whitechapel Demise" hoor je precies waarom. De donkere atmosfeer en rauwe hardcore creëren precies de juiste ambiance voor een heerlijke pot onheilspellende herrie.

Zondag 28 maart
Deze zondag wordt er een Guitar Hero competitie georganiseerd. Guitar Hero is een spel waarop met op een plastic gitaartje tegen elkaar speelt. Iedereen kan meedoen en er worden een aantal fijne prijsjes weg gegeven. Bier dus. Dus kom naar Gaellus en waan jezelf tussen de echte gitaarhelden als Jimi Hendrix, Carlos Santana en Sjoerd Hoeijmakers.

Reacties

Jules schreef op :
Nice one!
Maurice schreef op :
Hahah, te gekke poster. Is van GOA 2009.
moon schreef op :
GOA!!!!!!
Maurice schreef op :
Ben benieuwd naar de bands vanavond.
johan schreef op :
vrijdag was te gek, dank je wel gaellus!

zaterdag wel goeie bands alleen kut opkomst, sunt
Jules schreef op :
Zeker, jammer van de matige opkomst zaterdag, verder leuk weekend gehad!
Monstertruck schreef op :
.....matige opkomst misschien......maar de belangrijkste waren er YO ;)

en het was knus en gezellig!
collisiontammi schreef op :
ik was dur ne huur, was wal gear gekomme ma tevul andere verplichtingen helaas.

hoe was greyline?
Tonight at your house, it is not plouse
Monstertruck schreef op :
idd geej waar der neet....dan waar et plaatje compleet gewes ;)

greyline was wel sjiek joa!
moon schreef op :
greyline was inderdaad een vette band