Flestival-openers gezocht

Het festivalseizoen is al volop bezig en dat betekent ook dat het Flestival snel dichtbij komt. Vrijdag 18 en zaterdag 19 november a.s. zullen o.a. DI-RECT, Miss Montreal, The Handsome Poets, MakeBelieve en Band Zonder Banaan in de Merthal te Horst spelen. Ondanks deze bekende namen is onze line-up nog niet compleet; wij zijn op zoek naar Flestival-openers!


We hebben zowel op vrijdag als op zaterdag nog één plek over in de line-up en zijn op zoek naar bands die het wel zien zitten om het podium te delen met onder meer Kensington en Audiofeel. Hiervoor organiseren wij de Flestival Bandbattle, waar bands zullen strijden om deze podiumplaatsen. De Flestival Bandbattle vindt plaats op zondag 02 oktober a.s. in OJC Cartouche te America vanaf 15:00.

Een vakjury en het publiek bepalen uiteindelijk de twee winnaars. Dus wees creatief en zorg voor genoeg publieksstemmen.

Interesse? Schrijf jullie band in via bandbattle@flestival.eu. Stuur een link mee naar jullie website, MySpace of een andere manier om de muziek te beluisteren, alsook een korte beschrijving van de band. De inschrijvingsdeadline is 10 september. Aan de hand van het aantal inschrijvingen kan er nog een voorselectie plaatsvinden of een extra battle dag worden toegevoegd. Alle bands ontvangen uiterlijk 20 september verdere informatie. Meer informatie mail bandbattle@flestival.eu

Reacties