Festival De Lange: een open podium voor Regionale Bands

Na een zeer geslaagde eerste editie in April staat het Festival De Lange voor de tweede keer op het programma. 2-late, Imke en Shinta, The Ducktapers en de Early Adopters hebben de eerste keer de spits afgebeten. In de tweede editie staan er wederom vier groepen te popelen zich aan het publiek te kunnen tonen.
Zondag 14 juni zullen de mannen van de kersverse groep Otherwise uit Melderslo de spits gaan afbijten. Met hun knallende mix van goede rockcovers van de Red Hot Chili Peppers tot en met Greenday zullen zij een knallende aftrap gaan geven. De dames en heren van F-Act uit America mogen hierna de stok overnemen om hun breed pop/rock-cover repertoire ten gehore te gaan brengen. Zij brengen samen een mooie mix van dé nummers van toen in combinatie met de lekkerste hits van nu!


Ook eigen werk krijgt een podium
De ultieme droom van iedere band is natuurlijk om met eigen geschreven nummers door te breken in de (inter)nationale muziekwereld. De band Vagus, inmiddels al een gevestigde naam en gezien op menig groot festival, zal met haar repertoire laten zien dat eigen geschreven nummers ook een podium verdienen! Zij brengen een lekkere mix van pop en rock in de eigen Vagus-style, iets waar de oren van de muziekliefhebber van gaan flapperen.

Als laatste zal de metalband Remorse uit Lottum zich aan het publiek ten gehore gaan brengen. Deze band bestaat al een geruime tijd en heeft al veel mensen overtuigd van hun kwaliteiten. Remorse brengt het hardere werk met bands zoals Anthrax, Motorhead, Metallica, Judas Priest, Slayer en nog veel meer. Ook Remorse heeft de grote zijweg van de ‘eigen muziek’ ingeslagen en laat jullie allen horen dat regionaal talent ook terecht een podium verdient!
Deze vier regionale toppers zullen voor jullie op zondag 14 juni aanstaande staan te popelen om de klanken door de zaal van De Lange in Horst te laten knallen! De zaal is geopend vanaf 19:00 uur en de entree is volledig gratis. Er zijn dus geen reden om niet te komen luisteren! Café-Zaal De Lange is gelegen aan het Wilhelminaplein 9 te Horst. Voor meer informatie, kijk op www.cafe-delange.nl

Reacties

boterbram schreef op :
wie wil er nou niet door breken met eigen nummer in de (inter)nationale muziek scene. welke idealist het dit nou wer geschreve.