Endless Summer Festival 2009

Het Horster uitgaanscentrum trok vele bezoekers, toen Blok 10 haar deuren opende in 2007. Café de Lange verhuisde eind vorig jaar naar het voormalige Café de Sport (van Heijster), wat zorgde voor een nog grotere stroom uitgaansbezoekers uit Horst en omstreken. Nu gaan Café de Lange en Blok 10, de twee populairste kroegen van de gemeente Horst aan de Maas, samen werken.
Door de handen in elkaar te slaan en een nauwe samenwerking tussen Café de Lange en Blok 10 kan er voor het uitgaanspubliek echter meer uitgehaald worden. Dit zal nog meer bezoekers uit de regio aantrekken.


De twee organisatoren van de After Summer Party kwamen met een voorstel om deze zomer een jaarlijks terugkerend festival te organiseren samen met Blok 10 en Café de Lange midden in het centrum van Horst.

Het begon 6 jaar geleden als een klein feest aan het einde van de zomer in een weiland bij het Aardbeienland; de After Summer Party. Het feest werd verplaatst naar café-restaurant De Oude Lind en afgelopen jaar veroverde het zelfs kasteel Huys Ter Horst. Door o.a. slecht weer en een inmiddels te groot aanbod van festiviteiten in de regio, was de opkomst tegenvallend. Ook Knorpop ondervond dit probleem afgelopen jaar, waardoor Knorpop dit jaar niet zal plaatsvinden. Organisatoren van de After Summer Party, Erik Brouwers en René Verheijen, zijn echter dik tevreden over de afgelopen vijf edities. De positieve reacties van de bezoekers geven voldoende motivatie om dit jaar toch iets te organiseren.

Brouwers en Verheijen zijn altijd opzoek naar een uniek feest en besluiten het dit jaar een tikkeltje anders te doen. Door een unieke samenwerking tussen Café De Lange, Blok 10 en de organisatoren van de After Summer Party ontstaat er dit jaar een nieuw festival. Midden in het bruisende Horster centrum zal op zaterdag 11 juli het Endless Summer Festival plaatsvinden. De kracht van dit festival is de combinatie tussen verschillende muziekstijlen op één uitstekende locatie. Binnen bij Blok 10, Café de Lange en buiten op het Wilhelminaplein zullen in zomerse sferen verschillende muziekstijlen te horen zijn. Bands, DJ’s en Special acts zorgen voor ieder wat wils. Men kan vrijuit van kroeg naar kroeg en naar buiten. Zo wordt een echt festival gecreëerd. Het gebruik maken van horecagelegenheden is voor een festival echt uniek en maakt dit festival zo krachtvol!
Komende week zal het voorlopige programma bekend gemaakt gaan worden. De entreeprijs zal laag zijn, zodat iedereen mee kan genieten van het Endless Summer Festival op 11 juli in Horst. Voor meer info: www.endlesssummerfestival.nl

Reacties

Nakkie schreef op :
Zolang er maar geen u2 coverband staat...
Too weird to live, and too rare to die.
Lennart schreef op :
hentai
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.