Endless Summer Festival

Op zaterdag 11 juli vindt er een nieuw festival plaats in het hart van Horst aan de Maas. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en krijgt het Endless Summer Festival steeds meer vorm. Dit unieke festival wordt georganiseerd door de organisatoren van de After Summer Party samen met de twee populaire kroegen Blok10 en De Lange aan het Wilhelminaplein te Horst. De namen van bands en DJ’s zijn bekend en over verdere invulling wordt nog driftig nagedacht om te zorgen dat alles op deze bloedhete zaterdag medio juli tot één groot festival wordt gesmeed!

De kracht van dit festival is de combinatie tussen verschillende muziekstijlen op één uitstekende locatie. Binnen bij Blok 10, binnen bij Café de Lange en buiten op het Wilhelminaplein, zullen in zomerse sferen verschillende muziekstijlen te horen zijn. Bands, DJ’s en Silent Disco zorgen voor een perfecte muzikale afwisseling. Voor wie even wil chillen kan naar de Lounge- en cocktailbar. Zo wordt gezorgd voor ieder wat wils. Men kan vrijuit van kroeg naar kroeg en naar buiten. Op deze manier wordt een echt festival gecreëerd. Het gebruik maken van horecagelegenheden is voor een festival echt uniek en maakt dit festival zo krachtvol!


Zo zullen er een drietal bands een optreden gaan verzorgen op de Summerrock. Big Apple werd in 2006 de winnaar van "Clash of the Coverbands" en in 2007 wonnen ze een 3FM award. Big Apple is een energieke band met een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 200 nummers variërend van rock- en discoclassics tot Nederlandstalig. Ten Page Pilot wordt met het nummer "In The City" door Eric Corton een aantal keer op 3 FM gedraaid. Deze week stijgen ze van 4 naar 2 in de Dutch Indie Chart (nieuwe Nederlandse onafhankelijke releases). De muziek is te omschrijven als melodieuze stonerrock, met raakvlakken van Smashing Pumpkins, Queens of the Stone Age en Foo Fighters. En als laatste de mannen van Demolution, dé Nirvana-coverband. In 2003 opgericht en direct 2e in de strijd om de beste Nederlandse coverband!

In een andere area kunnen de liefhebbers van dansbare beats in combinatie met lekkere nineties prima uit de voeten. De lokaal zeer bekende DJ Luke V en internationale topper Ron van den Beuken gaan dan ook helemaal los! Ron van den Beuken bereikt met nummers als ‘Clokx’ en ‘ Endless’ in vele landen de nummer-1 positie in de dance-charts.

Als hoofdact geeft Twenty 4 Seven hier acte de presente. Twenty 4 Seven is een dance-act uit de jaren 90. 'Slave To The Music' belandt op nummer 1 op de hitlijsten van landen over de hele wereld. Andere hits zijn 'Is It Love?', 'Take Me Away', 'Leave Them alone’ en ‘Like flames’. Dit jaar brengt Twenty 4 Seven de vernieuwde 'Slave To The Music' uit. Een act die je dus niet mag missen!

Verder maakt het Wilhelminaplein deel uit van het festivalterrein. Met een zomerse aankleding wordt hier een waar Summerplaza gecreëerd met o.a. een lounge- en cocktailbar, waarbij alle bezoekers in de openlucht gebruik kunnen maken van dé hype van dit moment; Silent Disco! Swingend met een koptelefoon tussen honderden anderen, draaien twee DJ’s de lekkerste platen. En jij bepaalt zelf naar wie je luistert, terwijl het buiten gewoon stil is!

Voor maar €8,50 kun jij onderdeel zijn van dit spektakel, maar wees er snel bij, want de kaartjes vliegen de deur uit. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het festival, dus vol = vol! Terrein opent om 20.00 uur. Voor meer informatie en de kaartverkooppunten kijk op www.endlesssummerfestival.nl

Reacties

boterbram schreef op :
silent disco outdoor? zul je vast veel koptelefoons kwijt raken.
Gradje schreef op :
Zoals ik begreep wordt het 'festivalterrein' (hihi) wel met hekken afgezet, te meer omdat er ook entree geheven wordt. Dus dat zal wel niet zo'n issue zijn.
I'm on a horse.
Joeri schreef op :
Hoe kak dat ik dan op vakantie ben :(
Britske schreef op :
Lijkt me wel tof om naar toe te gaan.
Strid schreef op :
Hopelijk is het dan ook zo'n lekker weer net als nu! :D
Nakkie schreef op :
wordt wel leuk denk ik zo. Ben benieuwd naar het weer...
Too weird to live, and too rare to die.
Tumke schreef op :
hmm, moet helaas in Amsterdam draaien. had twenty four seven echt wel willen zien...
RickT schreef op :
ik hoop stiekem dat ik dan vrij heb
RickT schreef op :
omdat ik eigenlijk geld moet verdienen
Aap schreef op :
twente de gekste
Terrence schreef op :
ik hoop ook stiekem dat ik dan vrij heb :P
Nakkie schreef op :
Rick, ik moet misschien werken met dit en melderse examenfuif. We kunnen dus misschien niet filmen....
Too weird to live, and too rare to die.
Gradje schreef op :
WTF?
We moeten op zoek naar een nieuwe presentator? Ik had net alles zo'n beetje rond... :|
I'm on a horse.
Britske schreef op :
Ik zeg Edje Versleijen. Gouden combinatie met Grad :P
Judith schreef op :
kunnen we een soort 'sterretje gezocht' doen maar dan voor dreksbak :P
Gradje schreef op :
Haha Martijn, die is op zich eigenlijk wel goed... Misschien moet ik Eddy inderdaad eens vragen. :P
I'm on a horse.
RickT schreef op :
Sterke gezooooccccchhhh