Endless Sumer Festival 2010

Op zaterdag 11 september vindt de tweede editie plaats van hét festival in het hart van Horst aan de Maas. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en krijgt het Endless Summer Festival steeds meer vorm. Dit unieke festival wordt georganiseerd door de organisatoren van de After Summer Party samen met de twee populaire kroegen Blok10 en De Lange aan het Wilhelminaplein te Horst. De namen van bands en DJ’s zijn bekend en over verdere invulling wordt nog driftig nagedacht om te zorgen dat alles op deze hopelijk bloedhete zaterdag medio september tot één groot festival wordt gesmeed!


De kracht van dit festival is de combinatie tussen verschillende muziekstijlen op één uitstekende locatie. Binnen bij Blok 10, binnen bij De Lange Horst en buiten op het Wilhelminaplein, zullen in zomerse sferen verschillende muziekstijlen te horen zijn. Bands, DJ’s en Silent Disco zorgen voor een perfecte muzikale afwisseling. Zo wordt gezorgd voor ieder wat wils. Men kan vrijuit van kroeg naar kroeg en naar buiten. Op deze manier wordt een echt festival gecreëerd. Het gebruik maken van horecagelegenheden is voor een festival echt uniek en maakt dit festival zo krachtvol!

Zo zullen een tweetal bands een optreden verzorgen in de Rock-area. Als eerste Rage on Stage, Nederlands meest imponerende tribute van Rage against the Machine. Bekend als een van de beste Rage Against the Machine tribute bands, heeft Rage on Stage al menig publiek compleet uit zijn dak laten gaan. De energieke en overtuigende optredens zijn de ultieme kick voor iedere Rage against the Machine fan! De tweede band is de uit Limburg afkomstige 70s rockband Sedition. Zij brengen de lekkerste gitaarklassiekers van vroeger tot nu! Met stuk voor stuk toppers van muzikanten brengt deze band een knallend optreden wat ieder nog lang zal heugen.
In de Dance-area kunnen de liefhebbers van de dance, rave en happy hardcore van de 90s tot nu goed uit de voeten. De uit Horst afkomstige DJ Sjoza en The D.Y.P. zullen samen met de internationale 90s-topper Flamman&Abraxas het podium bestijgen. Het Amerikaans / Nederlandse duo Flamman&Abraxas halen hun succes uit de tijd van de Happy Harcore, begin jaren 90, toen zij met hun hits als ‘Good to go’ en de remix van ‘I wanna be a Hippy’ hogen ogen gooiden. Ook op feesten als Mysteryland en Thunderdome zijn zij graag geziene gasten! Een act die je dus niet mag missen!

Verder maakt ook het Wilhelminaplein deel uit van het festivalterrein. Met een zomerse aankleding wordt hier een waar Summerplaza gecreëerd met o.a. een lounge- en cocktailbar, waarbij alle bezoekers in de openlucht gebruik kunnen maken van dé hype van dit moment; Silent Disco! Swingend met een koptelefoon tussen honderden anderen, draaien twee DJ’s de lekkerste platen. En jij bepaalt zelf naar wie je luistert, terwijl het buiten gewoon stil is!

Voor maar €8,50 kun jij onderdeel zijn van dit spektakel, maar wees er snel bij, want de kaartjes vliegen de deur uit. Mochten er op 11 september nog kaarten beschikbaar zijn, dan zullen deze verkocht worden aan de dagkassa voor €12,50 per stuk. Het terrein opent om 20.00 uur. Voor meer informatie en de kaartverkooppunten kijk op www.endlesssummerfestival.nl

Reacties

Esther schreef op :
welke area is waar??
TheDYP schreef op :
Silent Disco is buiten.
In blok spelen de bandjes
En in de lange staan de dj's
Tumke schreef op :
ik kan helaas niet. is echt al lang geleden dat ik bij het summer festival ben geweest. volgens mij was het toen nog in de oude lind. al weet ik daar weinig meer van af.
Smek schreef op :
Quote: TheDYPSilent Disco is buiten.
In blok spelen de bandjes
En in de lange staan de dj's
Hadde blok en lange beter om kunnen wisselen. Bandjes kijken bij blok is minder, qua podium en plaats.
Sjors schreef op :
Heb d`r wel zin in. Tot 00:00 kun je in de zaal in ieder geval genieten van lekkere electro/house plaatjes :)
matthie schreef op :
Silent disco de hype van dit moment? Wie heeft er hier al die tijd onder een steen gelegen???
RickT schreef op :
Idd nogal Prilpop 1963
Nakkie schreef op :
Quote: matthieSilent disco de hype van dit moment? Wie heeft er hier al die tijd onder een steen gelegen???
BURN!
Too weird to live, and too rare to die.
niekdeman schreef op :
Quote: matthieSilent disco de hype van dit moment? Wie heeft er hier al die tijd onder een steen gelegen???
Ik denk de Silent Disco zelf
RickT schreef op :
'In the summer of 2002 two friends organised a secret party on the campsite of the Dutch theatre festival Parade. Apart from the people that joined them, nobody knew. They did not disturb anybody around them as the party people were wearing wireless headphones. Silent Disco was born. '
collisiontammi schreef op :
Quote: RickTIdd nogal Prilpop 1963
Lowlands 1952 :-) ma boeit ne, concept is nog steeds ruig
Tonight at your house, it is not plouse
collisiontammi schreef op :
Quote: RickTIdd nogal Prilpop 1963
Lowlands 1952 :-)
Tonight at your house, it is not plouse
RickT schreef op :
Je ziet ook steeds meer van die Silent Disco's buiten 433, patent of iets zal wel verlopen zijn.