En toen was Prilpop weer voorbij...

Dames en Heren wat was het me dit jaar weer een feestje. Vier dagen lang stond ik weer om 2 uur in de soos om van alles en nog wat te doen.
Voor het grootste deel houdt dat bier drinken in.

Korte samenvatting:
Vrijdag was het verschrikkelijk mooi weer en dus ook kei cool, zaterdag was het kloteweer en een beetje te druk ( maar dat mocht de pret niet drukken ), zondag was het een briljante dag en maandag begon laam maar eindigde met het traditionele podiumdansen met alle vrijwilligers.Ook RickT, Anne en Lizanne hebben weer hun best gedaan om iedereen op het festival te voorzien van de nodige entertainment in de middaguurtjes. Er was natuurlijk het krantje Junkie Gelul met de dagelijkse wetenswaardigheden over de dag ervoor. Maar er waren natuurlijk ook nog de interressante programma's van Prilpop.tv die de gehele dag op het beeldscherm te zien waren.

Ook Dreksbak was weer volop aanwezig op Prilpop. Zoals onder te zien is, heeft Gradje vrijdag en zaterdag een boel foto's gemaakt. Ook was Dreksbak.tv weer opnames aan het maken voor aflevering 4.

Houdt de komende dagen dus dreksbak in de gaten voor de volgende aflevering.

En Prilpop, tot volgend jaar! Je vindt het vast niet erg als ik de komende tijd wat andere festivals penetreer tot ik weer bij jou mag binnenkomen volgend jaar. Aju!

Reacties

RickT schreef op :
*snik*
Gradje schreef op :
Mooi verslagje.
Heb me ook zeer zeker vermaakt daar... Zondag niet geweest, en achteraf gezien durf ik zelfs nog wel toe te geven dat ik daar wel wat spijt van heb... Enige waar ik me over heb verbaasd was de gemiddelde leeftijd, had gezien de reacties vanuit de sooshoek hier een wat volwassener publiek verwacht... (Op zich niet erg, jongere mensen poseren over het algemeen wat liever voor de camera).

Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe db.tv aflevering... :)

[edit]
Complimenten met name voor Eargasm (Randy), erg vet gedraaid. Ik kom vaker. :)
(Vrijdagavond stond er trouwens ook een goede dj op de zolder)
I'm on a horse.
Lennart schreef op :
was weer helemaal geweldig ja :D
en nu alles online zetten (junkie gelul en filmpjes etc etc :P)
zelf draaien was ook vet, alleen waren het wel letterlijk sauna temperaturen boven :)

en over de gemiddelde leeftijd, gelukkig was dat alleen op zaterdag en bij de silent disco, voor de rest geen 'last' van gehad. owja en nog de vrijende stelletjes op straat
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
collisiontammi schreef op :
ik vond t qua leeftijd wel meevallen... voelde me eens een keer niet oud haha.

ook leuk om te draaien in de tent op zaterdag!
Tonight at your house, it is not plouse
Gradje schreef op :
Jij bent toch ook nog een jong bloempje?
I'm on a horse.
Nakkie schreef op :
Leeftijd lag vooral op vrijdag en zaterdag laag, de rest van de dagen was t A - OK. Ik tel mezelf trouwens ook bij de jonkies
Too weird to live, and too rare to die.
collisiontammi schreef op :
Haha, ik zit er dan denk ik tussenin :p.
Tonight at your house, it is not plouse