Eerste wensen in vervulling!

In december 2011 vertelde Nikki Minkenberg van Rabobank Maashorst jullie over de unieke Maashorstactie: de Beste-Wensen-Boom. Iedereen mocht een wens doen, een wens voor een ander. 218 Mensen maakten van onze uitnodiging gebruik. De medewerkers van de Rabobank zijn inmiddels gestart met de uitvoering van de meest aansprekende (en uitvoerbare) wensen.

Wil jij meer weten over de wensen, kijk dan op http://rabo.nl/Kt73On76 (of lees verder ;))


Op zaterdag 24 maart was het zover. De eerste wens uit de Beste-Wensen-Boom van Rabobank Maashorst ging in vervulling. En niet zo maar een. Maar liefst negen wensindieners wensten een opknapbeurt voor de woonkamer van de familie Tielen uit America. Deze familie kent enorm veel tegenslag. Vader Karel is heel ziek, hulpbehoevend en verblijft momenteel in de woonkamer.

De wensindieners (veelal buurtgenoten van de familie Tielen) gingen samen met collega's van team Particulieren aan de slag met het verven van plafond en wanden van de woonkamer. In totaal stonden er 18 mensen klaar om de handen uit de mouwen te steken tijdens deze prachtig zonnige dag. Het eindresultaat mag er zijn: de kamer werd helemaal schoon en fris opgeleverd. Deze inzet werd oprecht gewaardeerd door de familie Tielen!

Reacties