Eerste Local Talents op OMG! Festival

OMG! Festival is meer dan een festival met nationaal bekende dj's.

Noord-Limburg barst van het DJ talent. En wij vinden dat daar een podium voor moet zijn! Wij zagen een uitgelezen kans om één van onze podia in het teken te laten staan van dit talent. Naast onze mainstage (en diverse kleine mini-stages) zal ons 2e podium een heuse 'talents stage' worden. Hier gaan verschillende regionale artiesten (in totaal uiteenlopende stijlen) laten zien hoeveel talent Noord-Limburg in huis heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken, van Techno/Deep House tot Drum 'n Bass tot …?


Hier zijn ze dan
Eerder hebben artiesten hun beste demo’s ingestuurd, en hebben jullie massaal op onze Facebook poll gestemd. Alle demo’s zijn beluisterd en vandaag kunnen wij de eerste vier artiesten aan jullie presenteren, dit zijn:

Horst a/d Massive – Horst
Lucky Done Gone – Venray
Crude Kid – Wanssum
Carlo Kopana - Deurne

Achter de schermen zijn wij druk bezig om de line-up voor deze stage verder uit te breiden. Hiervoor gaan wij de komende weken meer artiesten benaderen.

Steun de regio
Steun ook de regio, en koop voor 28 februari een voordelig een early-bird ticket voor slechts €19,95! - Voor tickets: www.omg-festival.nl

PS
Ook de line-up voor de mainstage is nog niet klaar! We zijn nog druk bezig en beloven jullie dat we zeker nog wat leuks voor jullie in petto hebben!

Reacties