Eerste Endless Summer Party groot succes!

Na een zeer geslaagde (en uitverkochte) Melderse Examenfuif (check ook de foto's), was het dan gisteravond eindelijk zover: he Endless Summer Festival waarvan iedereen nog een beetje moest zien of het wat was, en of het wat zou worden.

Nou, inmiddels mogen we toch wel spreken van een groot succes: het was behóórlijk druk, en weer heeft gigantisch mee gezeten en het belangrijkste: het was er super gezellig!


Met name de indelling in verschillende area's was denk ik een groot succes. Zo was er (hopelijk) voor ieder wat wils, en kon je ook nog een beetje schuupe.. ;)

En keus was er genoeg: de Silent Disco (met twee verschillende kanalen/dj's) was een groot succes, getuige de constante wachtrij. De cocktails aan de cocktailbar vonden volgens mij ook wel gretig aftrek, en in de beide zalen van de café's was het ook contant druk.

Bij De Lange draaide eerst Ron van de Beuken een heerlijke set. 24/7 was verder ook eigenlijk goed in z'n 'foutheid'. Maar het was vooral ook erg druk toen zij op het podium stonden. Afsluiter Luke V voerde het tempo langzaam op en wist ook de hele zaal mee te krijgen in z'n muziek.

De bands bij Blok 10 mochten er trouwens ook wezen: Ten Page Pilot trok al meteen een volle zaal met hun 'stonerrock'. Coverband "Big Apple" speelde de sterren van de hemel met hits als 'Stil In Mij' en het repertoire van Anouk. ;)
Maar vooral afsluiter Demolution wist met hun Nirvana covers (wat? nog een coverband?) de mensen goed mee te krijgen.

Onze complimenten dus aan de hele organisatie: we kunnen wel zeggen dat de samenwerking tussen Blok 10 en De Lange een succes is geweest, mede door de hulp van Erik Brouwers en René Verheijen. We hopen dat dit een jaarlijkse traditie gaat worden!

De foto's zijn nu al te bekijken, de Dreksbak.TV kun je over een dikke week verwachten, want eerst komt nog de aflevering van de Melderse Examenfuif.

Reacties

RickT schreef op :
"Coverband "Big Apple" speelde de sterren van de hemel met hits als 'Stil In Mij' en het repertoire van Anouk." :D
ik heb trouwens geen cocktailbar gezien of was dat in het cafe vd lange?
Britske schreef op :
Ze hadden alleen de zaal van de lange niet de 90's area moeten noemen. Want alleen twenty for seven was nineties. Luc had volgens mij zijn oude mixcd's weer gevonden, dat was wel tof.
Judith schreef op :
je kon gewoon bij de bar in blok en de lange zo'n cocktail iets halen.. maar was niet een echte cocktailbar, vond ik wel jammer
Lennart schreef op :
Quote: BritskeZe hadden alleen de zaal van de lange niet de 90's area moeten noemen. Want alleen twenty for seven was nineties. Luc had volgens mij zijn oude mixcd's weer gevonden, dat was wel tof.
dat is geen 90's dus?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Britske schreef op :
Nee, Luc zijn cd's zijn van begin 2000. Tenminste de meeste plaatjes die gister gedraaid werden.
Lennart schreef op :
dat zn cds van 2000 zijn wil niet zeggen dat zn platen ook van die tijd zijn.. volgens mij kwamen de meeste nummers wel uit de jaren 90 hoor
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Britske schreef op :
Nou ja, het waren plaatjes als Zero-Gi - Helium Breath en Thriller enzo. Die zijn van 2001 en later. Maakt verder ook niet uit, het was wel geslaagd.
Strid schreef op :
Was un gezellig feestje! En ik denk ook wel zeker geslaagd voor de eerste editie!
Vond het inderdaad ook wel jammer dat er geen echte cocktailbar was.. Want dat idee hadden ze wel gewekt via de flyer vind ik persoonlijk, maja...
Was un leuk feestje! :P
RickT schreef op :
Het was niet echt de eerste editie, wel de eerste editie in deze setting
Strid schreef op :
Was voor mij in ieder geval de eerste keer dat ik op het feestje was :P
Judith schreef op :
normaal organiseren zij altijd de aftersummerparty, wat ook altijd een leuk feestje is :D vooral toen het nog all-in was :P
Bert schreef op :
Heeft die zangeres nu een jurk van ducttape aan?
Brouwers schreef op :
Sjiek om de reacties te lezen!

Wat een feest!!! De cocktailbar besloten we binnen te doen, door de trage verkoop (zoals meestal in Horst), de matige weersvoorspellingen en afzegging van de cocktailshakers. Dus volgend jaar een betere cocktailbar! Wat betreft de nineties... Tja, we hadden 't maar even zo genoemd. Dance was misschien een betere naam geweest. Het belangrijkste was dat het echt een superfeest was, al zeg ik 't zelf... Geen grote problemen, geweldige reacties van bezoekers, goeie redenen voor een volgende editie. Dit was het 6e jaar alweer, maar de eerste in deze setting inderdaad. Wij zijn zeer tevreden, maar het kan altijd beter. Suggesties en verbeteringen zijn daaorm altijd welkom. Namens de organisatie bedanken we dreksbak, de artiesten, de medewerkers, maar zeker de bezoekers voor dit geweldig feest!

See You Next Year @ Endless Summer Festival 2010...
RickT schreef op :
was n leuk feestje Erik, jullie ook bedankt
boterbram schreef op :
poe. ik ben haast bang dat ik wat gemist heb.
RickT schreef op :
nou gemist wil ik nu ook weer niet zeggen, het was gewoon n leuk avondje
Lennart schreef op :
ja maar 12.50 entree is echt onzin
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Monstertruck schreef op :
Voorverkoop was € 8,50........valt wel mee vinnik....had je maar eerder moeten zijn!
Tumke schreef op :
12,50 valt ook wel mee als je ziet wat er stond. je betaalt ook zo 12,50 voor dj Promo..
Lennart schreef op :
beetje blok en lange en dan nog silent disco buiten :P
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
RickT schreef op :
12,50 betaal ik niet snel ergens voor, zeker in Horst niet
dan moet er echt iets leuks staan of ik moet me echt kapot vervelen