Een week Dreksbak!

Nou, voor de meeste van ons is het een dubbele overwinning: Dreksbak.nl is nóg steeds in de lucht, én we hebben een vette kermis gehad. :D

Met name het aantal aanmeldingen op de site heeft onze stoutste dromen overwonnen. Het heeft ons zoals gezegd minstens een jaar gekost om tot dit resultaat te komen, en dan is het altijd spannend of zoiets wel aanslaat.Op de kermis hebben we ook veel feedback gekregen van diverse bekenden en minder bekenden. Het was vooral interessant om eens met lokale kroegeigenaren te praten om te kijken hoe deze site tot een nog groter succes kunnen maken.

We hebben in ieder geval nog wat koele dingen in petto, en we staan ook nog wagenwijd open voor suggesties.

Daarom namens het hele team: dank je wel aan iedereen die de moeite heeft genomen zich hier aan te melden en die de tijd hebben genomen te reageren!

Reacties

Jory schreef op :
Vette grafiek Flard!

En idd, we zijn erg onder de indruk van het ledenaantal. Maar we willen het hier niet bij laten, dus vertel al je vrienden over Dreksbak.nl! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is hier dan ook zeer van toepassing. Immers, met meer leden krijgen we ook meer invulling, dus is er altijd wat te beleven op de site! :)
En tot die tijd... Bitterballen!
Roedie schreef op :
Ziet der goed uit, ik hoop dat de discussie in drotjes, agenda- en nieuwsitems een beeetje op gang komt! Iemand een ideejte of suggestie?
Doefus schreef op :
Gewoon overal op reageren. ;)