Een open podium voor regionale Bands

Na een zeer geslaagde tweede editie in juni staat het Festival De Lange voor de derde keer op het programma bij De Lange in Horst. In deze editie staan er wederom vier bands te popelen zich aan het publiek te mogen tonen.

Aanstaande zondag 13 december zullen de mannen van de band Mirrow de spits gaan afbijten. Met bandleden afkomstig uit geheel Limburg, spelen zij een mix van eigen werk van alternatieve rockmuziek gecombineerd met enkele knallende covers. Een omschrijving die het dichtst bij de muziek van MIRROW aansluit is de volgende: "Een mix van Muse, Radiohead en een vleugje psychedelische jaren zestig rock". Deze sound maakt MIRROW tot een volwassen band die haar eigen koers vaart en een brug slaat tussen de hedendaagse rock en de rockmuziek van de jaren zestig. Een muzikale verassing die jullie niet mogen missen!


De dames en heren van Neet Onaeve komen voornamelijk uit Melderslo. Als kersverse nieuwe band komen zij de zaal even helemaal op z’n kop zetten met hun gevarieerd feestrepertoire. Met nummers van de Blues Brothers tot aan Tina Turner en zelfs De Dijk weet de 10-koppige band met blazerssectie wel raad!

Mochten jullie oren na deze bands nog steeds dicht zitten, dan zorgen de muzikanten van Stratex uit Lottum wel voor een passend medicijn. Zanger Chuck Tammi (Collision), gitaristen Sjon King (Remorse) en Adje Cavalera (ex-Internal Combustion), bassist Joris Burton (Cowboys From Hell, Nuh) en drummer Dicky Benante (Remorse) zullen de aanwezige menigte bedelven onder de beste metal-songs van onder andere Metallica, Anthrax, Celtic Frost, Stormtroopers Of Death, Sepultura and natuurlijk Slayer! Aan de bandlidnamen zal het in ieder geval niet liggen.

De Hermse House Band heeft qua naam erg veel weg van een andere groep, ma wat de repertoirekeuze betreft speelt deze band toch muziek afkomstig uit een ander straatje. De Hermse Houseband timmert gestaag aan de weg en betreedt steeds meer podia in de regio. Deze vijfkoppige formatie van Horster en Lottumse mannen heeft ondertussen al een mooie set klaarliggen om op dit Festival de Lange te laten horen. Met nummers van onder andere The Hives, Social Distortion, Arctic Monkeys, The Ramones en The gaslight anthem weten zij, tezamen met een flitsende bühneperformance iedereen te boeien!

Deze vier toppers zullen voor jullie op zondag 13 december aanstaande staan te popelen om de klanken door de zaal van De Lange in Horst te laten knallen! De zaal is geopend vanaf 19:00 uur en de entree is volledig gratis. De Lange is gelegen aan het Wilhelminaplein 9 te Horst. Voor meer informatie en de uiteindelijke foto’s, kijk op www.delangehorst.nl!

Reacties

Vivian schreef op :
Misschien kom ik ook nog even kijken :)
Jupske schreef op :
Zijn zondagen niet om bij te komen van vrij- en zaterdag, klinkt evengoed ruig denk dat ik wel ff kom kijken.
haters gonna hate
Vivian schreef op :
Maar wat is nu idealer dan bijkomen met goede muziek en 'n lekker pilsje? :P
niekdeman schreef op :
Ik wou maar zeggen. Een echte vent trekt het weekend door en heeft met vijf uurtjes slaap genoeg. ;)
Strid schreef op :
Wij zitten vaker op zondag met un groepje in de kroeg, gezellig met un drankje! Dus niets bijkomen van de rest van het weekend ;) Al denk ik dat ik dit toch over sla.
Maarten schreef op :
Zondagen zijn ideaal om vroeg de kroeg in te duiken na het sporten, of om voetballen te kijken !! Ik denk dat ik wel ff langs kom !!!
Dont worry about a thing, cause every little thing gonna be all right.
collisiontammi schreef op :
jazeker... canix is ook elke zondag vroeg open en redelijk druk bezocht, dus why not.
Tonight at your house, it is not plouse
johan schreef op :
zondagen zijn ideaal, de hele dag vrij dus je kunt op tijd gaan zuipen zodat je om 17.00 uur zo zat als twaalf andere of verstandig naar huis kunt, of nog verstandiger: door tanken zodat je klasgenoten of collega's maandag de hele dag kunnen klagen dat je naar bier stinkt!