Early Adopters brengt gratis geluk

Early Adopters brengt zondag 18 september haar debuutplaat ‘Lucky People’ uit, deze verschijnt als gratis download en op Vinyl op het label Moonmusic. De presentatie van het album vindt plaats in Perron 55, Venlo.

De band vertrok naar de Belgische Ardennen om daar de basis te leggen voor het eerste volwaardige album. In een afgelegen chaletje werd inspiratie opgedaan en werden de eerste nummers geschreven.
Het album draagt de titel ‘Lucky People’, een knipoog naar de reclame wereld waarin gearrangeerd geluk wordt verkocht met slogans als ‘Open happiness’ en ‘I’m lovin’ it’! Als troost voor deze frustrerende gelukservaring brengt de band gratis geluk in de vorm van een download, maar voor de liefhebbers is het album ook beschikbaar op vinyl. De band heeft een jaar aan het album gewerkt samen met producer Wouter Budé, ondermeer bekend van Simon Keats, Marlon Penn, Sir Yes Sir en The Surs.

18 september zal de plaat online komen te staan, kijk op www.adopters.nl voor de gratis download en tickets voor de albumpresentatie.

Reacties