Dropkick Murphys op Jera On Air 2014

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 juni is het weer twee dagen feest in Ysselsteyn bij Jera On Air. Het festival, dat in 2014 alweer z’n 22e editie mee gaat maken.

Na de zeer succesvol verlopen editie van 2013, doet de organisatie er aankomend jaar nog een schepje bovenop. Dit blijkt uit de eerste namen die deze week bekend werden. In het derde weekend van juni komen o.a. Dropkick Murphys, We Came As Romans, Emmure en ook The Black Dahlia Murder naar Ysselsteyn.

De organisatie is ontzettend trots dat ze erin is geslaagd om een band van het kaliber Dropkick Murphys vast te leggen. Op Jera On Air verzorgt Dropkick Murphys hun enige Nederlandse optreden van komende zomer. De band uit Boston brak in 2003 definitief door bij het grote publiek, toen hun album ‘Blackout’ op de markt kwam. Inmiddels genieten de Amerikanen met Ierse roots een grote bekendheid en staan ze wekelijks op de grootste podia ter wereld. Tijdens hun vele tours speelden ze onder meer als headliner op festivals als Rock Am Ring, Rock Werchter en Groezrock. Hun aanstekelijke mix van punk en folk zet elke tent op zijn kop. Clips op YouTube werden al miljoenen keren bekeken en enkele maanden geleden brachtten de mannen alweer het achtste studioalbum ‘Signed And Sealed In Blood’ uit.

Tickets zijn online te bestellen via http://www.jeraonair.nl/tickets/

Reacties