Dreksbak zoekt sponsoren

Het gaat goed met Dreksbak. Erg goed! De afgelopen weken zijn de bezoekersaantallen zo'n beetje verdubbeld, en ook het aantal reacties is de laatste tijd erg gegroeid. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Daarnaast worden de Dreksbak.TV-afleveringen steeds beter bekeken, en ook de webcam trekt heel wat bezoekers op de momenten dat hij hangt.
En met name die video begint nu inmiddels z'n tol te eisen: onze lieve hoster Coloprovider (beste provider van Horst aan de Maas en omstreken), die ons al redelijk sponsort, wist te melden dat we al meer dan het dubbele van onze datalimiet gebruiken.

En natuurlijk zijn we daar héél blij mee, alleen onze penningmeester wat minder. We hebben een tijdje geleden al een keer ons advertentiemodel gepromoot, en dat willen we bij deze nog graag een keer doen: Alle bedrijven van Horst: CHECK ONZE ADVERTENTIEOPTIES!!!

Het laatste Dreksbak.TV filmpje is al meer dan 2000 bekeken, en voor een paar euro had JOUW reclame daarvoor kunnen staan (Of die van je baas?). En de voorpagina trekt wekelijks meer dan 7000 bezoekers, waarvan meer dan 30% vaste bezoekers zijn!

Oow, en mocht jij zelf geen baas zijn, maar wel voor een bedrijf (in de regio) werken: attendeer je baas eens op ons advertentiemodel. ;) Het is echt dé manier om de jongeren van Horst aan de Maas te bereiken. Voor vragen kun je ons ook altijd mailen: sales [at] dreksbak [punt] nl. We komen graag even langs met cijfers :)

Reacties

Joeri schreef op :
Hopelijk komen er wat bedrijven in actie :)
Jory schreef op :
Hart in actie voor Dreksbak :P
En tot die tijd... Bitterballen!
Nakkie schreef op :
Investeerders moeten inderdaad maar eens zien wat dreksbak voor een potentie heeft!
Too weird to live, and too rare to die.