Dreksbak voor de Gemeenteraad

Gisteravond, zo rond kwart voor acht stonden we voor het gemeentehuis met een gezonde portie zenuwen. We mochten namelijk Dreksbak gaan presenteren aan de gemeenteraad, in feite de mensen die ervoor gezorgd hebben dat deze site kan bestaan door het toekennen van subsidie.

Na een presentatie en demonstratie (we moesten het kort houden), was in ieder geval de burgemeester al enthousiast (hij had stiekem al eerder gekeken).

Na afloop kregen we ook nog de complimenten van wethouder Dings, die ook onder de indruk was van de presentatie en bovenal: het eindresultaat.
Ook hebben we een interview gegeven voor "Raad en Daad", en nog met wat medewerkers van de gemeente gesproken om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen...

Tot zover dit mini-berichtje :)

Reacties

RickT schreef op :
Die fisheye lens is wel hip...
Maar goed dat iedereen tevreden is, zelfs de 'grote kindervriend' Dings
Roedie schreef op :
nu nog wachte op het interview van de rijndonk :)
Gradje schreef op :
Mwoah... ik heb er altijd een hekel aan mezelf serieus terug te zien. Flauwe Meldersnet filmpjes kunnen nog wel, maar échte interviews... mwoahh.
I'm on a horse.
RoyBouten schreef op :
Hey
Beetje late reactie, maar toch....

Presentatie was top. Had me als raadslid al aangemeld en de site al eens goed bekeken maar nogmaals complimenten voor jullie werk! Keep up the good work!!