Dreksbak & de Lange Boomstamzitten 2010

Op donderdag 5 augustus aanstaande wordt er weer gestart met het verbreken van het wereldrecord Boomstamzitten. Tevens is dit de derde editie van de Horster Kampioenschappen Boomstamzitten, ditmaal georganiseerd door De Lange Horst én de Horster jongerenwebsite Dreksbak.nl.


Over de 100 uren
In en rondom horecagelegenheid De Lange Horst zullen net zoals de afgelopen jaren flinke boomstronken worden geplaatst, voorzien van een voetensteuntje, waarop de deelnemers zullen plaatsnemen. De paalzitters worden dan uitgedaagd om het huidige Horster record van 100 uren te verbreken. Dit record is momenteel in handen van twee deelnemers, te weten Mariska Lensen en René Nellen, welke vorig jaar beiden tegelijk van de stam zijn gestapt.

Goed Doel
Buiten het feit dat de deelnemers strijden om een prijs, staat deze wedstrijd net zoals andere jaren ook in het teken van een goed doel. Ditmaal is er door de organisatie gekozen voor een regionaal goed doel, te weten het Zorgplatform in Horst a/d Maas. Dit overkoepelend orgaan speelt een erg belangrijke rol in het ondersteunen en helpen van mensen en gezinnen die het om diverse uiteenlopende redenen erg moeilijk hebben. Door middel van een financiële bijdrage hoopt de organisatie Boomstamzitten een aantal hulpbehoevende gezinnen een leuk uitje te kunnen aanbieden om zo de zinnen even te kunnen verzetten.

Sponsoren
Natuurlijk zijn begunstigers in dit project méér dan belangrijk. Net zoals afgelopen jaren is het onmogelijk om dit project tot een succes te maken, zonder een bijdrage vanuit particulieren en bedrijven. Dit kan door middel van een financiële bijdrage, maar ook hulp in de vorm van bijvoorbeeld een dienst is natuurlijk meer dan welkom!

Deelnemers
Uiteindelijk ontbreekt er nog één belangrijk element in dit verhaal en dat zijn natuurlijk de deelnemers zelf. Iedereen die graag wil proberen om het huidige record van 100 uren boomstamzitten te verbreken, een steentje wil bijdragen aan het goede doel én ook nog graag een reischeque wil winnen naar zonnigere oorden, wordt verzocht zich direct aan te melden. Gedurende het boomstamzitten zal de organisatie zorgen voor een boomstam, eten en drinken, zodat jullie niets te kort zullen komen.

Zowel deelnemers als eventuele begunstigers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@delangehorst.nl óf bellen naar 077-3988200. Voor meer informatie kan nog een bezoek gebracht worden aan www.delangehorst.nl en www.dreksbak.nl.

Reacties

Robkuh schreef op :
Ik denk dat Van Leendert wel een paar boomstammen kan sponsoren! Die zijn er momenteel genoeg in aan het zamelen ;)
Sjors schreef op :
Ik hoop dat er dit jaar flink wat mensen op gaan zitten ;)
Koen schreef op :
Quote: SjorsIk hoop dat er dit jaar flink wat mensen op gaan zitten ;)
vorig jaar was idd trieste opkomst
Sjors schreef op :
Quote: Koen[...]vorig jaar was idd trieste opkomst
Viel opzich wel mee hoor, zijn er gewoon veel afgevallen de eerste dagen ;)
Zijn er nog mensen die op de stam willen gaan zitten?
Roelliej schreef op :
Ik had gehoord dat maar liefst 0 mensen zich al opgegeven hadden.
Why are you wearing that stupid man suit?
Strid schreef op :
Super, hopelijk volgen er nog meer zodat het een leuk evenement wordt! :D
Alex schreef op :
Hoevul man goan er zitte?
Gizo88 schreef op :
Het niet doorgaan van het boomstamzitten in Horst staat zelfs als nieuwsberichtje in het Algemeen Dagblad van vandaag. Hoe zij er aan komen weet ik ook niet.
Alex schreef op :
Er zijn dus 2 aanmeldingen geweest. ze zijn nu aan het kijken of er nog mensen mee willen doen. bij minimaal 6 personen word het volgende week alsnog gehouden.
Thenecrofear schreef op :
Ik heb gister met de lange gesproken, en hij wou het boomstamzitten alsnog door laten gaan. We hebben dan ongeveer 6 á 7 man nodig, meer is ook goed. We hebben er op dit moment al 5 ( 1 is nog niet zeker ).
JJakkobs
Gradje schreef op :
Het boomstamzitten wordt inderdaad verplaatst naar volgende week vrijdag. Om 14:00 mogen de deelnemers plaatsnemen op de boomstammen.

Deelnemers kunnen zich nog steeds aanmelden, tijdens het zitten wordt er voor eten en drinken gezorgd!
I'm on a horse.
Gradje schreef op :
Het boomstamzitten wordt inderdaad verplaatst naar volgende week vrijdag. Om 14:00 mogen de deelnemers plaatsnemen op de boomstammen.
I'm on a horse.
RickT schreef op :
Veel succes
Strid schreef op :
Veel succes! :D