Dolf Jansen maakt theaterprogramma Birdman festival compleet

En dan is het programma nu écht compleet. Niemand minder dan Dolf Jansen zal act de présence geven op het Birdman festival in Horst. Dolf is een stand-upper met een enorm associatief vermogen en zit altijd bovenop de actualiteit.

Dolf Jansen biedt het publiek een verbaal-muzikale berg-en-dal-express waarin hij het publiek meevoert over toppen van welsprekendheid en door dalen van dilemma's. Op zo'n parcours moet je kunnen improviseren als de beste en af durven wijken van de ideale lijn als de actualiteit daar om vraagt. En dan ook nog grappen maken, heel veel grappen. Laat dat maar aan Dolf over!

Dolf Jansen is presentator van 'Spijkers met koppen' (VARA radio 2). Op televisie presenteerde hij verschillende programma's, o.a. Vara Live. Ook schrijft Dolf verschillende columns in diverse bladen.

Sinds enkele jaren is Dolf vaste gast op Lowlands en Pinkpop en nu mag ook het Birdman festival deze top caberatier van Hollandse bodem verwelkomen. Birdman vindt plaats op 4 juni in het Noord-Limburgse Horst en kent een overweldigende mix van vormgeving, electronische (dance-)muziek, theater, architectonische vormgeving en andere creatieve uitspattingen.

Naast Dolf Jansen zullen onder andere Mason, Boemklatsch, Boef en de Gelogeerde Aap, Netsky, Kraak en Smaak en Gili het podium betreden. Kaarten kosten 30 euro in de voorverkoop, een combiticket met het Alcatrazz festival kost 37,50 euro.

Meer informatie is te vinden op birdmanfestival.nl of via Twitter: @birdmanfest .

De Volkskrant:
"Het is een mooie, evenwichtige vorm waarin Jansen zowel de felle humorbeuker kan zijn, zoals we hem kennen uit zijn Lebbis&Jansen tijd, maar ook zijn levensvisie kan overbrengen. Sprinten en duurloop ineen. Knap werk."
"Jansen observeert, daagt zijn publiek uit (...) Zijn timing is perfect, hier staat een cabaretier in topvorm."


Noordoost Polder:
"Zijn supersnelle monologen worden een aantal keren onderbroken door beschouwende gedichten. Deze aanpak zorgt voor een zeer gevarieerd programma."

Deventer Dagblad:
"(...) onafgebroken energiek" "Verrassend is deze keer de satirische zelfanalyse".

Reacties