#DJMarathon ten einde

Na bijna 108 uur draaien heeft DJ Svilz zijn wereldrecordpoging vanmorgen helaas moeten staken. Wij vinden het een mooie prestatie en hopen dat jullie alles goed hebben kunnen volgen via de Webcam en Live page.

Zou er een vervolg komen?

Reacties

Roelliej schreef op :
Mooi excuus voor een timelapse nietwaar?
Why are you wearing that stupid man suit?
jannis schreef op :
Eens. Denk dat we deze dagen eens rustig de beelden moeten bekijken.
Roedie schreef op :
Maar uh hoe was het einde? Kwam ie zijn bed niet uit na een stop, viel ie in slaap op zijn draaitafels? Begon ie te hallucineren en vonden jullie het wel mooi geweest?
Roy1984 schreef op :
Denk dat hij de nieuwe plaat van zanger Rinus wilde gaan draaien en dat de maat toen vol was en de klanten/het personeel toen ingegrepen hebben/heeft.
Roy1984 schreef op :
Denk dat hij de neiuwe plaat van zanger Rinus wilde gaan draaien en dat de maat toen vol was en de klanten/het personeel toen ingegrepen hebben/heeft.
jannis schreef op :
Ik maakte 'm wakker rond de klok van 05.30uur. Toen reageerde ie amper en was ie echt in zijn eigen wereldje aan het leven. Binnen 10 minuten had hij zó veel dingen verzonnen, daar werd een cabaretier jaloers op. Ook zijn pupillen reageerden amper nog op licht, dus toen vond ik het mooi geweest.
Bijna 110 uur. Wat mij betreft een fantastische prestatie!
RickT schreef op :
Op een gegeven moment werkt die Red Bull ook niet meer
Roy1984 schreef op :
Niet om die DJ af te kraken (want het is zeker hartstikke knap dat hij het toch nog zo lang volgehouden heeft, het is haast onmenselijk om dat record te halen) alleen, is het geen idee voor de Lange om een wereldrecordpoging 'Mislukte wereldrecordpogingen organiseren' te organiseren? Dan ben je ws. gegarandeerd van het wereldrecord! :p
jannis schreef op :
Haha, ik heb geen idee of zoiets bestaat.

Overigens is de kans heel groot dat we volgend jaar eenzelfde soort iets gaan organiseren. Dan waarschijnlijk gekoppeld aan een goed doel.
Vivian schreef op :
Volgens mij bestaat dat record wel en is het zelfs vrij hoog..