DJ Lucky Done Gone uit Oirlo op Sziget Festival

Limburgse electro dj toegevoegd aan line-up van Europa’s grootste muziekfestival

De uit Oirlo afkomstige Gijs Voesten, ook wel bekend als dj Lucky Done Gone staat volgend weekend op het grootste festival van Europa: het Hongaarse Sziget Festival. Dit jaarlijks terugkerend evenement is het grootste muziekfestival van Europa en viert dit jaar haar twintigste verjaardag.


Hij kreeg dit afgelopen weekend te horen van de organisatie naar aanleiding van zijn eigen ingezonden mix werd hij uitgenodigd voor het grote internationale festival, waar jaarlijks vele duizenden Nederlanders naar toe trekken. In totaal verwacht de organisatie van Sziget ruim 400.000 bezoekers. Op vrijdag 10 augustus zal Lucky Done Gone zijn opwachting maken op het ‘Holland meets Hungary’ podium, waar zowel Nederlandse als Hongaarse bands en dj’s op zullen treden.
Gedurende de hele week zijn op het eiland honderden artiesten te zien op meer dan 60 podia. Grote internationale namen op de jubileumeditie zijn dit jaar o.a. The Killers, The Stone Roses, Korn en The Pogues. Nederland wordt –naast het optreden van Lucky Done Gone- afgevaardigd door o.a. De Heideroosjes, Caro Emerald en Chef’Special.

Reacties