Dit weekend MasterLAN

Jaja, wij zijn vanmorgen vroeg al begonnen met het opbouwen (wat heet, we zijn al weken bezig met plannen, en de afgelopen week zijn we er iedere avond en dag wel mee bezig geweest), want vanavond is het weer zo ver: de MasterLAN!

Om 20:00 openen de deuren van Mèrthal voor zo'n 150 deelnemers uit het hele land. Vanaf dat moment kunnen de mensen hun computer mee naar binnen slepen en inpluggen op ons netwerk. En zondagmiddag om 16:00 gaat de stroom en het netwerk er weer vanaf... Wat de mensen daar tussenin doen mogen ze zelf weten. Maar naast computerspelletjes spelen achter de PC, zal er zeker ook wel een filmpje worden gekeken, een hapje gegeten worden bij onze cateringhoek of gekeken naar de mensen van Overclocking Holland.

Mocht je dit weekend zoiets hebben van: ik ben wel benieuwd hoe dat eruit ziet: je bent van harte welkom om overdag of in de vooravond een kijkje te komen nemen. (De entree voor mensen zonder PC is gratis!)

Verder hangt de webcam ook dit gehele weekend in de Mèrthal, dus je kunt ook altijd via de webcam kijken of het wat is...

Reacties

Strid schreef op :
Ik kom zeker un keer op bezoek dit weekend! :D
Nakkie schreef op :
We gaan wel even filmen, maar natuurlijk pas na...

De Niks Draait Door.
Too weird to live, and too rare to die.
Esther schreef op :
ik kijk dit keer wel via de webcam ;)
ingkevin schreef op :
Het waar richtug gezellig! :D Esther je weet niet wat je allemaal gemist hebt! En mis je ons al?
Snoei schreef op :
joa, geweldigenoten!
Strid schreef op :
Was inderdaad een erg gezellig weekend! :D
Esther schreef op :
Quote: ingkevinHet waar richtug gezellig! :D Esther je weet niet wat je allemaal gemist hebt! En mis je ons al?
ik heb natuurlijk de hele dag via de webcam alles bekeken...dus weet precies wat ik allemaal 'gemist' heb :P en tuurlijk mis ik jullie niet :P jullie mij wel dan?
Joeri schreef op :
Party party :D