Discussieer mee over jongeren activiteiten

Het jongerenwerk van Synthese is op zoek naar wat jongeren uit gemeente Horst aan de Maas nu vinden van hun eigen gemeente. Dit geldt voor alle dorpen van de gemeente. Vind je dat hier genoeg te doen is voor de jeugd/jongeren of niet. Kun je overal terecht met jouw ideeën omtrent sport (breakdance, freerunning, skaten, streetdance), hobby’s (sieraden maken, graffiti spuiten, klussen aan je brommer/scooter) en andere zaken?

Wat zou je zelf hierin willen betekenen om jouw ideeën in uitvoering te brengen, eventueel met ondersteuning van Synthese? Weet jij de weg als je iets wilt ondernemen in jouw gemeente of (nog) niet? Wat zou jij graag anders willen zien in jouw gemeente. We hebben de volgende stellingen bedacht waar jullie op kunnen reageren:

Stelling 1: In Horst aan de Maas is er genoeg aanbod voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar in jongerenaccommodaties.

Stelling 2: Men hoeft zich nooit te vervelen in Horst aan de Maas.

Discussieer hier mee over de stellingen op ons forum.

Reacties

JJWSyntheseMieke schreef op :
Hoe vinden jullie de jongerenzaken geregeld in de gemeente Horst aan de Maas? Is alles goed geregeld en iedereen vermaakt zich wel. Of zijn er altijd nog dingen die niet goed lopen, mensen die zich vervelen of niet weten wat ze moeten doen? Reageer dan op de stellingen en kijk wat jij kan betekenen in je eigen woon/leefomgeving. Een kleine stap kan al veel grote veranderingen doen brengen!