Disco Bingo op bezoek bij OJC Watjang?!?

Dansen, Lachen & Winnen op zaterdag 12 november!

Na het succesvolle Zomaarpop festival dat afgelopen maand voor de 26e keer plaatsvond, staan er opnieuw verschillende feesten op de agenda van het jongerencentrum in Oirlo. Om te beginnen met de Disco Bingo: dit landelijk bekende, interactieve muziekspektakel strijkt zaterdag 12 november neer in OJC Watjang.


Gastheren van Disco Bingo zijn DJ Flexmeister F & Bob Wisman. Deze twee entertainers kondigen de start aan en je kan al dansend met je Disco Bingokaart aan de slag. Na onder andere success op het grootste dance-festival van Nederland: Mysteryland, werden ze onder andere ook uitgenodigd voor bekende festivals als Free Your Mind en Awakenings.

De twee heren van Disco Bingo verzorgen de gehele avond muziek om op te dansen en zoeken de interactie met het publiek door opvallende spelletjes als ‘Raad De Plaat’ en ‘Uit De Maat Dansen’. De bekende bingo-kaart staat bij DJ Flexmeister F & Bob Wisman natuurlijk centraal. Zaterdag 12 november belanden ze in OJC Watjang. De entrée voor deze avond is 5 euro en de Disco Bingo gaat om 21.00uur van start. Er is geen vooverkoop. Alle informatie over de Disco Bingo en andere activiteiten is te vinden op de website van het jongerencentrum: www.watjang.nl

Reacties