Derde editie OMG! Festival in 2015

Na een korte zomerstop heeft Stichting 7VNTY7 uit Horst aan de Maas de afgelopen weken de eerste voorbereidingen getroffen voor de derde editie van OMG! Festival. Datum om alvast te noteren is zaterdag 20 juni 2015.

Ruim 1200 bezoekers brachten afgelopen juni een bezoek aan OMG! Festival. Hiermee is het festival gegroeid ten opzichte van het eerste jaar en dat biedt voor de organisatie perspectief om door te gaan met dit evenement. In de onlangs gepubliceerde aftermovie werd al aangekondigd dat OMG! Festival in 2015 zou gaan terugkeren en nu zijn ook de datum en locatie voor volgend jaar vastgesteld.

Net als de twee eerdere edities zal OMG! Festival 2015 worden gehouden op het evenemententerrein in Kronenberg. Wat wel verandert is de datum. Er is gekozen om volgend jaar een week op te schuiven. OMG! Festival zal gaan plaatsvinden in het derde weekeinde van juni, op zaterdag 20 juni 2015.

De vrijdagavond zal opnieuw worden betrokken bij ‘Our Musical Gathering’. Dit feest, op vrijdag 19 juni, wordt uiteraard ook gehouden op het evenemententerrein in Kronenberg.

Binnenkort maakt de organisatie via haar website en sociale media kanalen meer bekend

over het begin van de kaartverkoop en de muzikale invulling van de komende editie.

Reacties