Derde editie Levels bij Metieske!

Levels is komende zaterdag, 17 maart, al weer toe aan zijn derde editie. Tijdens ‘Rise Above It All’ zullen PD Stijn, Saxum, El Pico en Gizo je van de nodige beats, vocals en melodieën gaan voorzien. De zaal van Café Metieske in Sevenum is vanaf 21.00 uur geopend en de entree is gratis!


Organisator Gizo (Gijs Janssen) heeft voor aanstaande zaterdag weer een aantal gast DJ’s uitgenodigd. PD Stijn (Stijn Linders) zal als eerste DJ plaatsnemen achter de CD-spelers. De afgelopen jaren is Stijn in Sevenum e.o. vooral bekend vanwege zijn allround sets op allerlei soorten feestjes. Met een voorkeur voor de house muziek is PD Stijn bij Levels goed op z’n plaats en zal hij in de openingsset een flinke portie commerciële housemuziek ten gehore gaan brengen.

Na een set van Gizo is de afsluiting van ‘Levels : Rise Above It All’ in handen van twee talentvolle DJ’s van buiten onze gemeentegrenzen. Saxum (Stijn Adams) en El Pico (Nickolai Sprafke) zullen er samen voor gaan zorgen dat iedereen bij Metieske tot het einde volop kan genieten van de lekkerste house en electro.

Timetable
22.00 – 00.00 PD Stijn
00.00 – 01.30 Gizo
01.30 – einde Saxum & El Pico

Voor meer informatie over Levels kijk je op www.levels-party.nl

Tot zaterdag bij Levels!

Reacties