Demolution uit Horst 17 december op tributenight

De beste Nirvana tribute band van nederland, Demolution uit Horst speelt komende zaterdag 17 December op de Tributenight in het Mafcentrum in Maasbree.
"With the lights out, it's less dangerous". Wie kent deze woorden niet?? Een band die de grunge beroemd maakte en rock voor altijd veranderde! De 3 koppige Nirvana tribute band Demolution startte bijna 10 jaar geleden in Horst en daarna ging het snel voorwaarts. Met de titel "Best Dutch Tributeband 2003" op zak, deden ze vele optredens in Nederland, België en Engeland. Ze toerden met "The Sheer", "Face Tomorrow" and "Tacker" en speelden in 2005 op Pinkpop. Ze hebben inmiddels een reputatie op het gebied van ‘smashing guitars and drums’ op het einde van shows, net als Nirvana… Meer info, check: www.demolution.nl.

Naast Demolution spelen nog 2 andere Rock Tributes op de avond;

Renegades

Renegades doet de gloriedagen van de explosieve band Rage against the Machine herleven met een energieke en knallende live-act! Rage stond vooral bekend om de socialistische teksten en politieke acties binnen en buiten de muziek. De bandleden keerden zich veelvuldig tegen het kapitalisme en boden hun steun aan kleine socialistische groeperingen. Rage ontkentende sinds hun ontstaan een ware muziekrevolutie. Hits als ‘Killing in the name’ en ‘Bullet in tha head’ zullen dan ook zeker niet ontbreken.

Kiss Lickss

Een Kiss Lickss voorstelling is een spektakel van gecombineerde special effects, bloed spugen, vuurspuwende, confetti, roken gitaren en vuurwerk. De leden presenteren zich in volledige Kiss make-up en originele Kiss kostuums. Wat Kiss Lickss zich echt onderscheidt van andere tribute bands is de jarenlange ervaring van haar individuele leden. De bands repertoire omvat nummers uit alle tijdperken van de bands bestaan. Kiss Lickss heeft een onverslaanbare formule die garant staat voor een avond die je niet snel vergeet!

www.kisslickss.com

Reacties