Dead Man's Curse in Canix

Aanstaande zondag komt de nieuwe band Dead Man's Curse in Canix optreden. Ook zal 5 Minute Window spelen. Dead Man's Curse zal binnenkort in het voorprogramma van Korn spelen, en om op te warmen voor deze show willen ze een try out spelen in Canix!

Dead Man's Curse is een nieuwe Nederlandse rock band die bestaat uit (ex) leden van Blind Sight, Born From Pain, 37 StabwoundZ en Razor Crusade. Met de ervaring die is opgedaan uit hun vorige bands hebben deze 4 gasten besloten hun krachten te combineren voor de ultieme rockband! Geen fancy kapseltjes, duurbetaalde producers, eye-liner... maar gewoon 4 gasten met hun passie voor ruige muziek! Ze hebben maanden in de oefenruimte zitten werken aan nummers en zijn nu klaar om een try out show in Canix te geven!

De avond zal worden afgesloten door 5 Minute Window! 5 Minute Window is een metal/rock cover band uit Wanssum en omstreken en spelen covers van onder andere System Of A Down, Faith No More, Biohazard enz. Ze hebben al menig festival in de regio aangedaan en zijn geen onbekende meer in het lokale live circuit.

Reacties