de Niks presenteert: Pinkpop BBQ

Zon, biertje, muziek en ja het is weer zover! Pinkpop BBQ in de Niks. Pinkpop BBQ staat voor live muziek op het podium en natuurlijk Pinkpop op groot scherm. Dus heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor Pinkpop om wat voor reden dan ook, wees gerust. De hele dag zal dit festijn te uitgezonden worden op groot scherm, lang leve de technologie.


De live muziek zal verzorgd worden door indie- rockband Hangover Sunday. Na optredens in de Effenaar en de Mezz nu in de OJC Niks. Dit jong talent van eigen bodem zal met frisse gitaarpartijen en diedeltjes bijdragen aan het echte zondagmiddaggevoel.

Zoals de naam zal doet vermoeden is er ook vleesch aanwezig (dit is niet seksistisch bedoeld) iedereen kan meebarbecueën tegen een kleine vergoeding, vleesch genoeg voor iedereen! En het belangrijkste is je hoeft niet af te wassen uiteindelijk, wat kan een mens zich nog meer wensen.

Deze middag zal om 16:00 aanvangen, dus je kunt rechtstreeks uit je bed naar de Niks komen. De entree is gratis. Tot dan!

Reacties

Nakkie schreef op :
jeuj
Too weird to live, and too rare to die.