De Niks presenteert: Niks Live!

Vuig, vernieuwend en vris (lees: fris), daar staat deze avond voor. Niks Live! is het nieuwe concept voor live muziek in de Ojc Niks. Opkomende en vernieuwende bands zullen zich deze avond presenteren aan de Horst aan de Maasenaren, Horst aan de Maasenezerikken, wat het dan ook moge zijn.

Aanstaande zaterdag is de kick-off van Niks Live!, en die zal door niemand minder gedaan worden dan: G.O.T.V & Marlon Penn en zijn Modern Underground.


Als eerste zullen de alternatieve rockers van Marlon Penn op de planken staan. Deze visionaire muzikanten hebben in korte tijd veel bereikt. Bijna te zien op Pinkpop, gespeeld voor 3 miljoen man via KinkFM, hun eerste album in de schappen en dat allemaal binnen twee jaar. Deze muziek is moeilijk te definiëren, noem het een nieuwe genre, noem het vreemd, noem het wat je wil. Ben erbij, voordat je meer moet betalen om dit te zien. Marlon Penn & The Modern Underground, onthouden.

www.myspace.com/marlonmusic

De afsluiter van de avond zal G.O.T.V. dames en heren, dit is vuig, vies en gedurfd. Deze jongens uit Amsterdam zullen deze avond een vies stukje postpunk en stonermuziek brengen. De meesten zullen hier niet meteen een beeld voor ogen krijgen maar denk hierbij aan Queens of the Stone Age/Triggerfinger, vuig gitaarwerk en daverende drumpartijen. Dit is strak, doordacht met veel aandacht voor afwisseling, één brok energie. Het punt is, kom dit zien, dit is ruig rauw en gedurfd, hier kun je niet omheen.

www.myspace.com/gotvmusic

Het festijn zal om 20:30 aanvangen. De damage (‘koele’ term voor entree) zal 5 euro bedragen. Tot dan dames en heren.

Groetjes,

Ojc Niks

PS: Die middag is de wedstrijd Nederland – Japan natuurlijk ook te bekijken in de Niks. Dan het opgedane nationalisme meenemen voor de avond.

Reacties

Lennart schreef op :
vuig!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Nakkie schreef op :
als je op de titel klikt via de hoofdpagina, dan kom je uit bij een of andere gala foto!? kan dat gemaakt worden?
Too weird to live, and too rare to die.
Nakkie schreef op :
als je op de titel klikt via de hoofdpagina, dan kom je uit bij een of andere gala foto!?
Too weird to live, and too rare to die.
Nakkie schreef op :
amai amai
Too weird to live, and too rare to die.
Gradje schreef op :
Welke browser heb je Nakkie? Want ik krijg het probleem niet gereproduceerd...

Klinkt grappig, maar op een of andere manier deed het bericht zelf me een beetje aan deze denken ;). (Verder zou ik de volgende keer ook even een datum in het bericht noteren ;)

Verder niet zo mijn muziek :P
I'm on a horse.
seBAStian schreef op :
Antwoord op de 'opkomende bandjes discussie'.
RickT schreef op :
ieww concept is een eng woord
seBAStian schreef op :
klad, ontwerp, plan, schets, voorstelling, nu tevree?