De nachtactie!

Waar mogen wij jou 's nachts voor wakker maken?

Haast iedereen heeft wel iets waar hij/zij altijd voor wakker gemaakt mag worden: een ontmoeting met Adje (van Paul de Leeuw), een date met Chantal Janzen, een actie voor een goed doel, of misschien wel gewoon een broodje bakpao.

De organisatie van Ut Glaze Hoes is op zoek naar mensen die een ander deze verrassing van harte gunnen. In de donkere nachten gedurende Ut Glaze Hoes, wanneer het zelfs op de Markt rustig is, wordt iemand uit zijn/haar bed gelicht om de verassing van zijn/haar leven mee te maken.

Een reporter staat 's nachts in verbinding met Ut Glaze Hoes en brengt live-verslag uit van het tafereel dat zich rond het bed van een gelukkige, die verrast wordt door een vriend, bekende, familie etc.

Ben jij die vriend, bekende, familielid etc, en gun jij iemand zo'n verrassing? Geef je dan nu op door een mailtje te sturen naar sponsor@utglazehoes.nl met daarin:
- Jouw naam en telefoonnummer,
- de naam van de degene die jij wilt verrassen,
- je geldbod (jaja, de spreuk blijft geave vur leave/doekoe voor een klamboe),
- en de verrassing die jij deze persoon wil bezorgen

onder vermelding van: 'Waar mogen wij jou 's nachts voor wakker maken?', en wie weet is jouw verassing goed voor een bijdrage voor Ut Glaze Hoes!

Overige donaties zijn altijd welkom!

Geave vur leave!

Reacties