De Lange verscherpt leeftijdcontroles

Zojuist op de telex: Uitgaansgelegenheid De Lange Horst gaat haar leeftijdsgrenzen en de controle hierop aanscherpen. Door de opkomst van verscheidene horeca-etablissementen op en rond het Wilhelminaplein, is Horst inmiddels een belangrijke staplocatie geworden voor regionaal uitgaanspubliek. Door de grote toestroom van jeugdigen op de vrijdag- en zaterdagavond, zijn controles op leeftijd noodzakelijk om één en ander in goede banen te leiden en problemen te voorkomen. “We vinden het enorm fijn om de regionale jeugd te mogen verwelkomen, maar het is voor ons ook erg belangrijk te zorgdragen voor de veiligheid van onze bezoekers. Hierbij doel ik onder andere op het zorgen voor een ‘gevoel van veiligheid’, evenals ervoor te zorgen dat het drank- en rookbeleid correct wordt nageleefd. Hierdoor zijn wij genoodzaakt strengere eisen te stellen aan ons deurbeleid, wat dus ook gevolgen heeft voor de controle op leeftijd”, aldus Eric Janssen, eigenaar van De Lange Horst.


In de horecagelegenheid geldt tijdens de vrijdagavond een minimale leeftijdsgrens van 16 jaar in de zaal, daarentegen is het café vanaf 18 jaar toegankelijk. De zaterdagavond zal vanaf heden alleen toegankelijk zijn voor personen vanaf 18 jaar en ouder.

Reacties

Gradje schreef op :
*Cue alle ex-steppin-gangers die gewoon maar gaan afzeiken om het afzeiken*

Ik vind het een goede zaak. Op de eerste plaats omdat die 'kinderen' onder de 16 daar binnen niks te zoeken hebben, ten tweede heb ik ook een hekel aan rondrennende kinderen bij De Lange. Dat ze de zaterdag naar 18+ verhogen lijkt me op zich wel een logische zaak, al was dat mijn inziens niet zo'n probleem.
En Niks-people: kijk, ineens hebben jullie een extra kans die jongeren naar binnen te halen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst ;) :)
I'm on a horse.
Micky schreef op :
Hierbij doel ik onder andere op het zorgen voor een ?gevoel van veiligheid? ?

is de jeugd van 14/15 dan zo gevaarlijk?:P
Tumke schreef op :
Quote: GradjeEn Niks-people: kijk, ineens hebben jullie een extra kans die jongeren naar binnen te halen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst ;) :)
wie weet maar op de zaterdag vind ik het sowieso al meevallen qua jongeren. maar evengoed een prima maatregel.
Gradje schreef op :
Nou, ik denk wel dat je een andere sfeer krijgt als er veel 14/15-jarigen rondrennen. Aan de ene kant omdat 'ouderen' zich eraan gaan ergen, anderzijds aangezien die jongeren minder goed om kunnen gaan met drank.
I'm on a horse.
Vivian schreef op :
Daarbij gebeurd het regelmatig dat er glazen tegen de muur kapot worden gegooid. Ik zeg niet dat dit alleen aan de 14/15 jarige jeugd ligt, maar in het café zie je dit niet gebeuren.
Lennart schreef op :
achja leeftijdsgrens is altijd moeilijk.. vind het wel een goed idee overigens.

maar de ene 16jarige is de andere 16jarige niet.. en zo ook met 18jarige.
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Micky schreef op :
Quote: VivianDaarbij gebeurd het regelmatig dat er glazen tegen de muur kapot worden gegooid. Ik zeg niet dat dit alleen aan de 14/15 jarige jeugd ligt, maar in het café zie je dit niet gebeuren.
Plastic bekers in de zaal? Is misschien minder fijn maar een stuk veiliger. Is toen wel een tijd geweest volgesmij..

verder wel goed dat er strenger gecontroleert wordt.
Maurice schreef op :
Klopt ja, is toen wel een tijd geweest. Moest je ook je glas in een beker omschudden als je de zaal binnen wilden. Das zeker veiliger.

Maar overigs goeie zaak dat ze strenger controleren.
Vivian schreef op :
Het zou eigenlijk niet nodig moeten zijn om over te stappen op plastic bekers.. Bij je vrienden/ouders/kennissen gooi je toch ook geen glazen kapot..
Bert schreef op :
Imho een goede zaak!
Bert schreef op :
Goed plan!
Sn00f schreef op :
Quote: VivianHet zou eigenlijk niet nodig moeten zijn om over te stappen op plastic bekers.. Bij je vrienden/ouders/kennissen gooi je toch ook geen glazen kapot..
Nee idd, zou niet nodig moeten zijn, maar dat was het wel echt! Ik heb meiden met open schoenen gezien die scherven in hun voeten kregen en daar flinke wonden aan overhielden. Ging echt te ver!
Ben het dan ook eens met deze maatregelen.
Vivian schreef op :
Ik weet dat het nodig is, ik loop zelf zelden met normale schoenen door de lange, omdat ik bang ben glas in m'n voet te krijgen. Daarbij heb ik ook al wel eens rondvliegende glazen moeten ontwijken. Ik vind het een beetje triest dat het nodig is om plastic bekers te gebruiken, maar helaas is het echt nodig (geweest)
Raase schreef op :
Dit heeft er ook mee te maken dat de Lange slecht loopt. Aan 18 jarigen verdien je als uitbater een stuk meer dan aan 16 jarigen. Door de leeftijdsgrens op te trekken hoopt Eric natuurlijk de jongeren te weren en het volk van 18+ wat hij toch een beetje is kwijtgeraakt (vooral op de vrijdag) terug te krijgen in z'n tent.
Maurice schreef op :
Loopt de Lange slecht ja? Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Is toch altijd volle bak. Maar is wat je zegt, 18+ bezoekers geven meer geld uit ja.
Lennart schreef op :
ik kan me ook niet voorstellen dat het slecht loopt.. toch altijd druk daar?

maar als het daar om gaat is wat dat betreft de imagoschade al gedaan denk ik en zal zo'n maatregel niet veel uitmaken
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Frenklin schreef op :
goeie zaak dit, zou al veel eerder wat aan gedaan moeten worden, dit gaat zeker ten goede aan de sfeer binnen de lange
WillemJakobs schreef op :
Ik snap goed dat dit MOET gebeuren, want ja alcohol onder de 16 mag gewoon niet. Klaar dat is de wet, niets aan te veranderen. Het is ook onmogelijk om aan te tap te gaan leuren over de leeftijd, dat gaat gewoon niet. En ze krijgen toch bier, want ze vragen het gewoon aan een oudere. Dat is dus strafbaar.

Maar waar moet de jeugd dan heen? ik ging vroeger naar de vlies, mja die bestaat niet meer.

De lange loopt slecht? kan ik me neit voorstellen. Je kan niet in iemands portomonee kijken, er zijn natuurlijk veel kostenposten aan zo`n tent. Mensen denken dan wel altijd als er maar gedronken wordt, maar er moet ook veel betaald worden lijkt mij zo.
youssef schreef op :
volle bak wil niet zeggen dat ze ook geld uit geven als die 16 jarige en daaronder al knupperzat binnekomen dan zullen die niet meer veel drinken daar.. en nu wordt het misschien aantrekkelijker voor de wat oudere jeugd nu er een scherpere controle is en zij geven over het algemeen ook wat meer uit.... maar is wel goede zaak dat hij het aanscherpt.. wel ff zien hoe lang dit volgehouden wordt...
moon schreef op :
Quote: VivianIk weet dat het nodig is, ik loop zelf zelden met normale schoenen door de lange, omdat ik bang ben glas in m'n voet te krijgen. Daarbij heb ik ook al wel eens rondvliegende glazen moeten ontwijken. Ik vind het een beetje triest dat het nodig is om plastic bekers te gebruiken, maar helaas is het echt nodig (geweest)
Ik heb nog nooit rondvliegende glazen moeten ontwijken, houd t maar gewoon bij glazen
Jupske schreef op :
Ipv dat ik iets zeg over de inhoud wil ik eerst een compliment geven aan dit mooie stukje journalistiek, verder ben ik het eens met meneer de lange. Het probleem blijft nog altijd een beetje dat de jeugdige jeugd van een jaar of 13-15 nergens terecht kan.
haters gonna hate
Jupske schreef op :
Ipv dat ik iets zeg over de inhoud wil ik eerst een compliment geven aan dit goede stukje journalistiek, verder ben ik het eens met meneer de lange. Het probleem blijft nog altijd een beetje dat de jeugdige jeugd van een jaar of 13-15 nergens terecht kan.
haters gonna hate
Lennart schreef op :
dat is verder geen probleem van de lange
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Vivian schreef op :
Quote: moonIk heb nog nooit rondvliegende glazen moeten ontwijken, houd t maar gewoon bij glazen
Dan moet je maar eens in het gangetje naast het podium lopen/staan.
Vivian schreef op :
Quote: moonIk heb nog nooit rondvliegende glazen moeten ontwijken, houd t maar gewoon bij glazen
Dan moet je maar eens in het gangetjes naast het podium lopen/staan.
Teun schreef op :
Goed initiatief, ik voel me altijd oud als ik daar binnen loop (ben ik misschien ook wel).
Wat betreft de jeugd van 13-15 waar niks voor te doen zou zijn: ze hadden de vlies, en daar kwam ook niemand meer op een gegeven moment omdat ze allemaal de kroeg binnen probeerden te komen.
Ze hebben er zelf voor gezorgd dat er niks meer voor ze te doen is.
KILL IT! KILL IT WITH FIRE!
collisiontammi schreef op :
Quote: RaaseDit heeft er ook mee te maken dat de Lange slecht loopt. Aan 18 jarigen verdien je als uitbater een stuk meer dan aan 16 jarigen. Door de leeftijdsgrens op te trekken hoopt Eric natuurlijk de jongeren te weren en het volk van 18+ wat hij toch een beetje is kwijtgeraakt (vooral op de vrijdag) terug te krijgen in z'n tent.
Waarop is dit gebaseerd? Op vrijdag is het altijd superdruk daar, en op zaterdag ook nog reglematig.... lijkt me dus een beetje kwats.

Verder eens met de maatregel.
Tonight at your house, it is not plouse
Thenecrofear schreef op :
Dikke shit man. De vriedaagoavend is de laatste tied fking gay. elke kier YMCA, my heart goes shalalalala, en grease:S vind je het logisch dat dr dan kinderfeestjes worden georganiseerd op de vrijdag avond. En dan hebben ze 2 pilsjes op, kun je weer een ambulance bellen omdat ze dan al in coma liggen!:P wat overigens wel com(a)isch is:D. Dat ze daar maar eens gewoon House, Techno, Hardstyle enzo gaan draaien elk weekend. Dan komt er tenminste wat volk opaf, en die kinderen van 14 hebben de joho toch. en binnekort zelf de vlies. Dus oprotte pokke kinderen.

Later
JJakkobs
Alex schreef op :


de dj afgeloepe vriedaag vong ik ok egt slecht... ropt ie ineens zien er nog limburgers in de zaal wtf.. ge zit in hors...
en ie haj nit ins acdc ofzoe
Raase schreef op :
Quote: collisiontammi[...]
Waarop is dit gebaseerd? Op vrijdag is het altijd superdruk daar, en op zaterdag ook nog reglematig.... lijkt me dus een beetje kwats.

Verder eens met de maatregel.
Voor de carnaval heeft ie gezegd dat het een goede carnaval moest worden voor m anders zou ie de tent moeten sluiten.
Hij heeft dik ingezet op de jonge jeugd (met succes) maar hij is erachter gekomen dat die mensen te weinig geld opleveren voor de kroeg. Vandaar dat hij nu toch de leeftijd op de zaterdag verandert naar 18+ lijkt me.
Alex schreef op :
Quote: ThenecrofearDikke shit man. De vriedaagoavend is de laatste tied fking gay. elke kier YMCA, my heart goes shalalalala, en grease:S vind je het logisch dat dr dan kinderfeestjes worden georganiseerd op de vrijdag avond. En dan hebben ze 2 pilsjes op, kun je weer een ambulance bellen omdat ze dan al in coma liggen!:P wat overigens wel com(a)isch is:D. Dat ze daar maar eens gewoon House, Techno, Hardstyle enzo gaan draaien elk weekend. Dan komt er tenminste wat volk opaf, en die kinderen van 14 hebben de joho toch. en binnekort zelf de vlies. Dus oprotte pokke kinderen.

Later
de dj afgeloepe vriedaag vong ik ok egt slecht... ropt ie ineens zien er nog limburgers in de zaal wtf.. ge zit in hors...
en ie haj nit ins acdc ofzoe
Strid schreef op :
Zeker een goeie zaak van de Lange! :D
Eline schreef op :
Ik vind het ook goed dat De Lange strenger gaat contoleren..
Heb ook meegemaakt dat dr met glazen werden gegooid..
Maar zelfs ook met pakken koffie-.-
Eline schreef op :
Ik vind het ook goed dat De Lange strenger gaat contoleren..
Heb ook meegemaakt dat dr met glazen werden gegooid..
Maar zelfs met pakken koffie-.-
Roedie schreef op :
Quote: Raase[...]
Voor de carnaval heeft ie gezegd dat het een goede carnaval moest worden voor m anders zou ie de tent moeten sluiten.
Hij heeft dik ingezet op de jonge jeugd (met succes) maar hij is erachter gekomen dat die mensen te weinig geld opleveren voor de kroeg. Vandaar dat hij nu toch de leeftijd op de zaterdag verandert naar 18+ lijkt me.
Lijkt me toch zeer onwaarschijnlijk dat een kroeg die 2x per week vol zit niet goed draait...
Micky schreef op :
Quote: Thenecrofearen die kinderen van 14 hebben de joho toch. en binnekort zelf de vlies. Dus oprotte pokke kinderen.

Later
net of wij vroegah zelf nooit ergens heen gingen waar ut 16+ was? Ook al hadden we er niet veel te zoeken
collisiontammi schreef op :
Quote: ThenecrofearDat ze daar maar eens gewoon House, Techno, Hardstyle enzo gaan draaien elk weekend. Dan komt er tenminste wat volk opaf, en die kinderen van 14 hebben de joho toch. en binnekort zelf de vlies. Dus oprotte pokke kinderen.
House, Techno en Hardstyle!! Goed idee... ik zou er ook nog Grindcore, Crustcore, Dubstep en Breakcore bij doen!!!
Tonight at your house, it is not plouse
Raase schreef op :
Quote: Roedie[...]
Lijkt me toch zeer onwaarschijnlijk dat een kroeg die 2x per week vol zit niet goed draait...
It's the word on the streets man
Roelliej schreef op :
Quote: Thenecrofear. Dat ze daar maar eens gewoon House, Techno, Hardstyle enzo gaan draaien elk weekend. Dan komt er tenminste wat volk opaf
Nee, dan moet je gewoon naar een andere tent gaan.
Why are you wearing that stupid man suit?
collisiontammi schreef op :
ik zie trouwes dat Thenecrofear in '92 geboren is. No offence, maar ga dan niet sanikken over 'kinderfeestjes' :)
Tonight at your house, it is not plouse
WillemJakobs schreef op :
Ik vind het eigenlijk maar onzin dat er over kinderfeestje wordt gesanikt. Je bent zelf toch ook ooit zo begonnen?
Sn00f schreef op :
Hehe ja maar waarschijnlijk vond de toenmalige oudere jeugd ons toen ook irritant :P dat is gewoon iets van alle tijden. Feit blijft dat de Lange de morele plicht heeft om overmatig alcoholbegruik bij té jonge mensen te voorkomen en dat doen ze met deze maatregelen, dus lijkt me prima.
Koen schreef op :
Quote: ThenecrofearDikke shit man. De vriedaagoavend is de laatste tied fking gay. elke kier YMCA, my heart goes shalalalala, en grease:S vind je het logisch dat dr dan kinderfeestjes worden georganiseerd op de vrijdag avond. En dan hebben ze 2 pilsjes op, kun je weer een ambulance bellen omdat ze dan al in coma liggen!:P wat overigens wel com(a)isch is:D. Dat ze daar maar eens gewoon House, Techno, Hardstyle enzo gaan draaien elk weekend. Dan komt er tenminste wat volk opaf, en die kinderen van 14 hebben de joho toch. en binnekort zelf de vlies. Dus oprotte pokke kinderen.

Later
Voor house en techno hebben we (gelukkig) blok10. Jammer voor jou dat je daar nog te jong voor bent.
Koen schreef op :
Quote: ThenecrofearDikke shit man. De vriedaagoavend is de laatste tied fking gay. elke kier YMCA, my heart goes shalalalala, en grease:S vind je het logisch dat dr dan kinderfeestjes worden georganiseerd op de vrijdag avond. En dan hebben ze 2 pilsjes op, kun je weer een ambulance bellen omdat ze dan al in coma liggen!:P wat overigens wel com(a)isch is:D. Dat ze daar maar eens gewoon House, Techno, Hardstyle enzo gaan draaien elk weekend. Dan komt er tenminste wat volk opaf, en die kinderen van 14 hebben de joho toch. en binnekort zelf de vlies. Dus oprotte pokke kinderen.

Later
Voor house en techno hebben we (gelukkig nog) blok10. Jammer voor jouw dat je daar nog te jong voor bent.
RickT schreef op :
Quote: ThenecrofearDikke shit man. De vriedaagoavend is de laatste tied fking gay. elke kier YMCA, my heart goes shalalalala, en grease:S vind je het logisch dat dr dan kinderfeestjes worden georganiseerd op de vrijdag avond. En dan hebben ze 2 pilsjes op, kun je weer een ambulance bellen omdat ze dan al in coma liggen!:P wat overigens wel com(a)isch is:D. Dat ze daar maar eens gewoon House, Techno, Hardstyle enzo gaan draaien elk weekend. Dan komt er tenminste wat volk opaf, en die kinderen van 14 hebben de joho toch. en binnekort zelf de vlies. Dus oprotte pokke kinderen.

Later
Dan moet je idd naar een andere tent gaan. Blok10 mikt al op die doelgroep dus dan zou het dom zijn om precies hetzelfde te gaan doen. Ik zou aan de opzet niks veranderen maar idd gewoon strenger op leeftijd controleren... goede zaak dus.
WillemJakobs schreef op :
Als je uitgaat ben jij de gene die de avond leuk moet maken, niet de rest. Er moet sfeer zijn dat klopt, maar jij zelf maakt het of breekt het
Nakkie schreef op :
Ik denk dat die verscherping toch echt iets te maken heeft met de boetes die de Lange dan wel of niet heeft gekregen met de carnaval.
Too weird to live, and too rare to die.
Sn00f schreef op :
Lijkt mij ook haast onmogelijk dat er geen verband is
Pimm schreef op :
Ik vind het wel jammer dat op zaterdag de grens op 18+ word gesteld. Ik vind het juist zaterdag meestal veel gezelliger in de lange dan op Vrijdag.. maar word nu dus zo goed als verplicht om op vrijdagavond te gaan (en dat vind ik eigenlijk een veel te drukke avond). Ik snap de bedoelingen ermee.. maar zou zeggen, hou die leeftijdsgrenzen van vrijdag ook gewoon op zaterdag aan.. je ziet dat er op zaterdag toch weinig volk komt onder de 16 jaar.
RickT schreef op :
Quote: WillemJakobsAls je uitgaat ben jij de gene die de avond leuk moet maken, niet de rest. Er moet sfeer zijn dat klopt, maar jij zelf maakt het of breekt het
ja dat sowieso, maar de sfeer in een kroeg is toch wel erg belangrijk.
WillemJakobs schreef op :
het is een combinatie van denk ik.

Maarja dan gaat de jeugd maar mooi op straat hange
noodless182 schreef op :
Quote: Mickynet of wij vroegah zelf nooit ergens heen gingen waar ut 16+ was? Ook al hadden we er niet veel te zoeken
haha ja micky vroegah die mooie tijd ow wacht dat was bij mij 2 jaar geleden en bij jou?
Dus je komt zaterdag ook niet meer in als je 17 bent.. valt me weer tegen
Micky schreef op :
Quote: noodless182[...]
haha ja micky vroegah die mooie tijd ow wacht dat was bij mij 2 jaar geleden en bij jou?
Dus je komt zaterdag ook niet meer in als je 17 bent.. valt me weer tegen
iets meer als een half jaar:P maar het gaat om het idee, en vroeger is best subjectief niet waar?
Ser schreef op :
Goede maatregel. Ik kan me herrineren toen ik wat jonger was dat ik ook geregeld glazen kapot smeet en verdere rare dingen deed. Ik denk dat de niks hier heel mooi op in kan spelen.
WillemJakobs schreef op :
een glaasje kapot laten vallen kan altijd. Ik moet wel eens vaker mijn disco afbreken in de lange, en dan moet ik na afloop ook een aantal keren achter door de zaal. ALs je zied hoeveel glas daar ligt, dat is gewoon niet normaal. Dat kost geld. Niet dat hij gewoon plastice glazen pakt? drinkt wel niet zo fijn maar ja. Als die kinderen zich niet kunne gedragen
jjmg schreef op :
Opzich kan ik het wel begrijpen,
maar ik ben zelf 15 en ik ga gewoon het liefst ieder weekend uit..
waarom? niet om te drinken. ik drink amper alcohol, met cola ben ik net zo gezellig.
en je kan wel zegge (zoals ik net gelezen heb) dat het onze eige schuld is dat er niks meer te doen is.
ik geloof dat niks vanaf de 15 was. en toen ik 14 was was hij nog altijd open. (of hij was 14 en ik was 13) en ik weet nog dat ik eindelijk oud genoeg zou worden. zaten we ons er serieus op te verheugen.... vlies dicht..
nu ga ik zo af en toe naar de zenith (ook 16..) maar ik vind het gewoon best wel vervelend. want ik heb ook af en toe behoefte om lekker uit te gaan (niet zuipen zoveel ik kan, gewoon lekker wat drinken, muziek luisteren mensen leren kenne.) dus ik zou het wel een goede zaak vinden als er nu iets komt voor onder 16.
WillemJakobs schreef op :
zo zie je maar weer dat jeugd niet alleen vervelend kan zijn.

Niet dat ik dat dacht, maar sommige onder ons dus wel.
jjmg schreef op :
Opzich kan ik het wel begrijpen,
maar ik ben zelf 15 en ik ga gewoon het liefst ieder weekend uit..
waarom? niet om te drinken. ik drink amper alcohol, met cola ben ik net zo gezellig.
en je kan wel zegge (zoals ik net gelezen heb) dat het onze eige schuld is dat er niks meer te doen is.
ik geloof dat niks vanaf de 15 was. en toen ik 14 was was hij nog altijd open. (of hij was 14 en ik was 13) en ik weet nog dat ik eindelijk oud genoeg zou worden. zaten we ons er serieus op te verheugen.... vlies dicht..
nu ga ik zo af en toe naar de zenith (ook 16..) maar ik vind het gewoon best wel vervelend. want ik heb ook af en toe behoefte om lekker uit te gaan (niet zuipen zoveel ik kan, gewoon lekker wat drinken, muziek luisteren mensen leren kenne.) dus ik zou het wel een goede zaak vinden als er nu iets komt voor onder 16.
Tumke schreef op :
ach ja, ik kan me nog herinneren dat ik 16 werd toen ik om 12 uur nog in de rij voor de shuffle stond (wat een gedoe was dat trouwens altijd). een alternatief voor de jeugd zou toch wel welkom zijn inderdaad.
Britske schreef op :
Ja de shuffle 10 jaar geleden.. Dan moest je voor 10 uur al bij de oude ingang staan, anders kon je weet ik het hoe lang wachten voordat je eens een keer binnen was. Schitterende tijd :P
Vivian schreef op :
Maar bij de shuffle kwam je onder de 16 ook niet binnen...
Britske schreef op :
Vroeger wel hoor :P Ik was ook 15 toen ik daar voor het eerst binnen liep. Ik spreek dan wel over 10 jaar geleden :P
Vivian schreef op :
Nou, toen ik 15 was, kwam ik daar echt niet binnen, toen werd er behoorlijk streng gecontroleerd. En ik heb het dan over zo'n 5 jaar geleden :P
Tumke schreef op :
onder de 16 kwam je wel binnen. ik tenminste wel. en anders had je nog fake-id.
Micky schreef op :
ja maar daar kwam je toen ook te makkelijk binnen als 16-'er, ik snap best dat 14,15 jarige proberen om daar binnen te komen... dr moet alleen gewoon streng op gecontroleert worden
WillemJakobs schreef op :
jaa daar kwam je makkelijk binne jaa:P maar dat was dan ook geweldig als je daar binne kwam, als je 16 - was:P maar nu is er niks meer aan:P
Sn00f schreef op :
Quote: Tumkeonder de 16 kwam je wel binnen. ik tenminste wel. en anders had je nog fake-id.
Ja ik weet nog wel zo'n gast die z'n ID vervalst had. Hij had z'n geboortejaar van 1988 naar 1987 veranderd. Probleempje was alleen dat hij op 29 februari jarig was :P Maar ze trapten er evengoed overal in!
Tumke schreef op :
volgens mij had ik geknoeid met mijn Dendron pas.
Lennart schreef op :
volgens mij iedereen :P tenminste ik wel. toen waren dat ook nog van die makkelijke zacht geplastificeerde pasjes
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Vivian schreef op :
pff.. zal ik dan wel te lief voor zijn geweest :P ik kan me niet herinneren dat ik ooit geprobeerd heb met 'n vals ID binnen te komen :P
Koen schreef op :
Quote: Lennartvolgens mij iedereen :P tenminste ik wel. toen waren dat ook nog van die makkelijke zacht geplastificeerde pasjes
die ja! Glorietijden, zonder ID-plicht
WillemJakobs schreef op :
Quote: Vivianpff.. zal ik dan wel te lief voor zijn geweest :P ik kan me niet herinneren dat ik ooit geprobeerd heb met 'n vals ID binnen te komen :P
haha ik vaak zat:P bij de maraboe,