De Lange Horst organiseert twee sylvesterparty’s

Het einde van het bewogen jaar 2012 komt langzaam maar zeker in zicht en dat betekent voor De Lange Horst dat de sylvesterparty’s in zicht komen. In 2012 zal De Lange Horst voor de eerste maal twee grootschalige evenementen organiseren: ‘Knockerz: New Years Eve’ in de zaal van De Lange Horst en het ‘New Years Ball’ in de Merthal Horst.

Twee evenementen met absoluut twee unieke karakters. Te beginnen met ‘New Years Ball’ in de Merthal. Leeftijd: 21+. De hoofdact van deze avond ligt in handen van niemand minder dan de band ‘Big Shampoo & The Hairstylers’. Schud uw beentjes maar vast los want deze 8-koppige band ademt ‘Rock ’n Roll’! Wat je kunt verwachten van deze heerlijke band? De beste hits van de jaren ’50 en ’60 van onder andere Elvis Presley en Jerry Lee Lewis. Bent u niet zo van deze tijd? Geen probleem. Ook prachtige, huidige hits van deze tijd worden verbasterd tot geniale rock & roll-hits. U zult het moeten zien om te geloven. Wilt vast een voorproefje van de avond, neem dan een kijkje op hun website http://www.bigshampoo.nl/. Alles zal uit de kast worden gehaald om u de avond van uw leven te laten beleven. Denk groots, denk episch, denk gigantisch. De Merthal zal prachtig worden aangekleed en alle randzaken zullen tot in de punten worden geregeld. We presenteren u, in willekeurige volgorde: een fantastische lasershow, prachtig vuur(werk), een schitterende compilatie van 2012 (in hd), confettikanonnen, ballonnen, Co2 kanonnen en verder alles wat nodig is om u stijl achterover te doen slaan! Wat we zeker niet moeten vergeten te melden: de dresscode van deze avond is ‘gala’ en alles dat glitter en glamour is. Dus dames en heren: trekt u alles uit de kast deze avond. Tickets voor het New Years Ball kosten €15,- per stuk en zijn digitaal te bestellen via www.newyearsball.nl of via www.delangehorst.nl. De deuren van de Merthal openen op 31 december om 22.00uur en het evenement is afgelopen om 04.00uur op de eerste dag van 2013.


Dan ‘Knockerz: New Years Eve’. Het event ‘Knockerz’ is een landelijk succes en dat zal Limburg, en met name De Lange Horst, weten ook! Verwacht deze avond coole decoraties, toffe entertainment en de beste muziek. Op speciaal verzoek is alleskunner Rishi Romero uitgenodigd. Deze man gaat al heel wat jaartjes mee in de dance industrie. Op alle grote festivals en events heeft hij de show gestolen. Daarnaast worden zijn producties door de grootste djs uit de scene gedraaid. Kortom Rishi Romero zal je niet teleur stellen! Dj Blacklight is gestoord. Prettig gestoord. Naast een fantastische mixer is deze man een entertainer pur sang. Hij presenteert je de dikste hits, met een pittig sausje á la Blacklight. Gewoon zien deze man. In 2009 heeft niemand minder dan Laidback Luke, Erik Walker als nieuw talent naar voren geschoven. Eclectisch als hij is, laat hij de beste billenschudders en housebangers de revu passeren. Huisdeejays en rising stars ‘Kid de Luca’ en ‘Stijn’ completeren de bomvolle line-up. Een introductie is overbodig. Beiden staan garant voor een fántastisch avondje. Overigens, voor hen die de ontwikkelingen van Kid de Luca op de voet willen volgen: check hier zijn Facebookpage. Master of Ceremony deze avond is MC Mean. De deuren van de zaal van De Lange Horst openen om 22.00uur. Tickets zijn online verkrijgbaar, tegen het luttele bedrag van €7,50, via www.delangehorst.nl/agenda. Dagkassa kost €12,50. De minimale leeftijd van dit evenement is 16 jaar. Het evenement duurt tot 04.00uur.

De Lange Horst werkt toe naar het einde van 2012. En we hebben er zó ontzettend veel zin in!

Reacties